Tilbehøret som varmer ørene

Alle bør ha minst én god og varm lue i garderobeskapet denne vinteren, her er tolv flotte varianter du kan velge mellom.

Cathrine Elnan
Publisert:

Nå som vinteren er over oss i store deler av landet, er det absolutt på sin plass med noe som varmer både ører og hode. Noen foretrekker de mer praktiske hodeplaggene, mens andre går for de mest moteriktige. Men man trenger ikke nødvendigvis å velge, hvorfor ikke kombinere praktisk og pent?

Pilottrenden

Pilotjakkene har vært å se overalt denne sesongen, og har blitt omtalt som høstens it-jakke. De lett gjenkjennelige jakkene med saueskinnsfôr har også blitt etterfulgt av tilbehør med det samme fôret, blant annet votter, sko, vesker og luer. Disse luene holder deg god og varm på ørene, enten du velger fuskefôr eller ekte saueskinn.

Hårbånd er en fin måte å skjule en dårlig hårdag på.Få flere tips her!

Feminine detaljer

En god og varm lue får raskt et feminint preg med små detaljer, som sløyfer, paljetter eller blomstermønster. Kanskje har du en fin sløyfe hjemme som du kan sy på en av de gamle luene du har i skapet?

Turban

Turbanmoten kom for fullt i vår og sommer, og Sarah Jessica Parker sørget for at Ebay opplevde en voldsom salgsvekst på akkurat dette hodeplagget. Nå har de tynne sjalene blitt byttet ut med tykkere materialer, men turbanmoten er fremdeles tilstede i motebildet.

Flere tilbehør-trender! Marker midjen med belter

Fusk

Det er trendy, samtidig som det holder varmen. Fuskepels-luer og luer med dyreprint er moteriktige alternativ denne sesongen.

Fuskepels holder stilen i kulda.Her er fine alternativer!

Hatt

Å si at hatten varmer ørene er en mild overdrivelse, men en hatt kan være et kledelig alternativ på dager hvor været er litt varmere. Dessuten kan en trendy hatt piffe opp antrekket til julefesten eller julebordet.

Hatten slår an!Se hvilke kjendiser som elsker trenden

Relvante saker videre:

Alle vil ha håret hennes.Finn ut hvem det er!

Kostbare forberedelser. Slik blir stjernene Oscar-klare!

Få looken til stjernene! Festfine frisyrer du kan fikse selv!

Makeup og hår er viktig på rød løper. Se de vakreste fra Golden Globe her!

Publisert: