Solgte sminke for 36 millioner på én time

SMINKEGRÜNDER: Bianca Ingrosso har stor suksess med sitt sminkemerke Caia Cosmetics.

Bianca Ingrosso (26) kan le hele veien til banken etter julekalender-salg.

Publisert:

Bianca Ingrosso drar stadig inn store summer på sitt eget sminkemerke Caia Cosmetics. Nå har hun gjort det igjen.

27. oktober slapp Caia Cosmetics sin første julekalender noensinne. På litt over én time var det svenske kosmetikkmerket utsolgt for alle kalenderne til 1795 kroner per stykk. Det kan den svenske nettsiden Ehandel fortelle.

JULE-BIANCA: Ingrossos julekalender ble revet ut av hyllene.

Caia Cosmetics administrerende direktør, Mikael Snabb, forteller til Ehandel.se at de i løpet av de første 40 minuttene solgte cirka fem julekalendere i sekundet. Totalt hadde sminkemerket 20.000 julekalendere på lager. Det vil si at Caia Cosmetics dro inn 36 millioner kroner på den drøye timen.

Det kan man trygt kalle snabbt!

Ingrosso deler selv suksessen på Instagram, og takker fansen for støtten:

Caia Cosmetics ble startet av influenceren i 2018. Siden den gang har bedriften utvidet seg betraktelig, og i 2020 ble litt over 50 prosent av merket solgt til det norske oppkjøpsfondet Verdane.

Man kan trygt si at Ingrosso har flere jern i ilden. Hun er en av Nordens største influencere og følges av over 1,2 millioner på Instagram, og har 390.000 følgere på Youtube. Hun gikk også rett til topps på Spotify med låten «Blomstertid» i sommer.

SUKSESS: Bianca Ingrosso slapp en låt sammen med en Caia Cosmetics-kampanje, og jammen meg gikk ikke den rett til topps på Spotify. Her fremfører hun låten «Blomstertid» under «Allsångscenen är din» på Skansen.

Realityserien «Wahlgrens Värld» ruller stadig over TV-skjermene, hun har også lansert flere kleskolleksjoner. I 2020 hadde stjernen inntekter på over 200 millioner kroner.

Ingrosso har tidligere vært åpen om stil, injeksjoner, angsten og kjærligheten i et intervju med MinMote.

Influenceren er langt fra den eneste som får fart på sminkesalget. Tidligere i år ble Rihannas Fenty-sminke lansert i Norge. På ett døgn hadde sminkemerket solgt lipgloss for 800.000 kroner.

Publisert:

Finn mer innhold om: