Den norske moteyndlingen Inti Wang gikk for Balenciaga

MOTEYNDLING: Inti Wang blir lagt merke til både for sine kunstverk og eklektiske stil. FOTO: KRISTOFFER KUMAR, VG.
MOTEYNDLING: Inti Wang blir lagt merke til både for sine kunstverk og eklektiske stil. FOTO: KRISTOFFER KUMAR, VG.

Inti Wang (18) beskrives som et multitalent etter debuten for luksusmerket.

Inti Wang har til tross for sin unge alder blitt et kjent navn i den norske motebransjen.

Søndag fikk han sin store internasjonale modelldebut da han gikk på catwalken for luksusmerket Balenciaga under moteuken i Paris.

Wang er signert under modellbyrået Team Models, og modellagent Alexander Norheim er tydelig stolt av den unge modellen.

– Vi er veldig glade for Inti. Jeg har personlig fulgt ham før jeg signerte ham til Team, og var imponert over alt han har oppnådd på egen hånd. Gutten er jo et multitalent og alle har lagt merke til hans potensial som individ. Dermed er det enda kulere å kunne gi ham muligheten til å nå enda lengre, sier Alexander Norheim i Team Models til Melk og Honning.

MinMote har foreløpig ikke lyktes i å komme i kontakt med Inti Wang eller Alexander Norheim.

Balenciaga har de siste årene fått en oppsving med sjefdesigner Demna Gvasalia i spissen. Visningen i under moteuken i Paris beskrives av Vogue som en blanding mellom power-klær og moteuniformer. Flere av plaggene var i kjent stil skulpturelle og oversized. På catwalken gikk modeller i alle aldre, og blant dem var supermodellen Bella Hadid.

18-åringen Inti Wang har tidligere blitt trukket frem på Vogues liste over unge personer som flytter grenser i motebransjen. Tidligere i år har han også blitt hanket inn til i-D Magazine til en moteserie kalt «Modern Masculinity» til «Voices of a Young Generation»-utgaven.
Han har flere ganger gjort seg bemerket i gatemotebildet, og har tidligere fortalt til MinMote at han er kritisk til hvordan influencere skamløst promoterer merker fremfor egen stil.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?