Nyheter

6 vårlige trendplagg til under 200 kroner

KLAR TIL VÅR:Modell Elisabeth Erm var ikledd pastellrosa etter et moteshow i fjor høst. Oppgrader garderoben nå for en billig penge. Mintgrønn topp fra H&M, 129 kr. Skjørt fra Bik Bok, 149 kr. Topp fra Vila, 179,95 kr. Foto: Produsentene / Vanessajackmann.blogspot.com

minMote har plukket ut seks plagg som gir garderoben en vårlig oppgradering til en billig penge.

  • MinMote
Publisert:

Av ODA MARIE MIDBOE og MARTINE HAUG NYSETHER

I disse dager fylles butikkhyllene opp med lette og deilige vårplagg – inspirert av designeres vår- og sommerkolleksjoner. Både pasteller, blomster og sportsinspirerte plagg preger motebildet denne sesongen, og ble vist hos blant annet hos Dolce & Gabbana, Balmain, Alexander Wang og Marc Jacobs.

Heldigvis er kjedebutikkene snare med å komme med rimeligere versjoner, så det er fullt mulig å få en budsjettvennlig oppgradering av vårgarderoben.

Lurer du på hvordan du skal bruke pastelltrenden?Les hvilke fem regler du må kunne

KUPP: Collegegenser fra Lindex, 199 kr. Hvitt skjørt fra Zara, 199 kr. Blomsterbukse fra Vero Moda, 199 kr.

College-gensere har vært trendy gjennom hele fjoråret, og fortsetter å være et nøkkelplagg i garderoben også til våren. Style genseren med en kul jeans, en mønstret bukse eller et yndig skjørt for å skape kontrast.

Knallnyanser av oransje, rosa, rødt, gult og grønt var å se hos blant annet Ralph Lauren, John Galliano og Prada forrige høst. Den fargesterke trenden kan med stort hell kombineres med mer nøytrale plagg, men er du i det lekne hjørnet, kan du også gå for et ton-i-ton antrekk iført samme fargesterke farge på over- og underdel.

For den som liker metalliske materialer, byr våren på en rekke plagg i ulike farger og nyanser. Metalliske antrekk kan fint brytes opp av materialer som skjærer mot det skinnende for å gjøre antrekket «røffere», og detaljer som skinn og denim passe.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Trender
  2. Kupp
  3. Våren 2014
  4. Shopping

Relaterte artikler

NYHETER

5 gensere i vårens kuleste knallfarger

MOTE

Blonder, blomster og magetopper - dette er vårens 10 største trender

NYHETER

Unngå pastelltabbene - fem regler du må kunne

NYHETER

Norske designere satser på klessalg til 25 millioner

NYHETER

Vårens mest romantiske trend - 6 fine blondekupp

NYHETER

Fargefyrverkeri på den røde løperen – hvem var best kledd?

KLÆR

MinMote-redaksjonens ønskelister: De beste høstkjøpene