Tyra Banks til Top Model-deltaker: – Halsløst monster

KRASS KRITIKK FRA TYRA: Top Model- grunnlegger Tyra Banks kom med krass kritikk av deltaker Frida Børli Solakers (21) slangebilde i kveldens episode, og kalte henne for et «halsløst monster». Foto: TV3
KRASS KRITIKK FRA TYRA: Top Model- grunnlegger Tyra Banks kom med krass kritikk av deltaker Frida Børli Solakers (21) slangebilde i kveldens episode, og kalte henne for et «halsløst monster». Foto: TV3

Gjestedommer Tyra Banks er ikke nådig mot Top Model-deltaker Frida Børli Solaker (21) i kveldens finaleepisode. – Jeg tar det med et smil, sier modellspiren selv.

Etter å ha vært i Los Angeles i nærmere åtte uker, er det i kveld duket for finalen av denne sesongen med Top Model. I den anledning er Tyra Banks blant gjestedommerne som skal avgjøre hvem av de gjenværende jentene som går av med seieren og kommer et skritt nærmere drømmen om å bli en supermodell.

Tyra Banks er grunnleggeren av Top Model-konseptet som har holdt på i over 20 sesonger i USA. I kveldens finaleepisode går dommerpanelet gjennom bildene som de gjenværende modellspirene har tatt i konkurransen. Et av bildene som blir diskutert, er fra begynnelsen av sesongen da jentene ble fotografert nakne med en slange rundt kroppen. Når Frida Børli Solakers slangebilde er oppe til diskusjon, får Top-Model-grunnlegger Tyra en svært kraftig reaksjon.

Se videoklippet hvor Tyra Banks reagerer på Top Model-Fridas slangebilde:

– Jenta mi Frida. Hva skjedde med deg, spør Banks, før hun utbryter:

– Halsløst monster!

Den tidligere supermodellen som har gått visninger for store designere og vært en av Victorias Secret-englene, er imidlertid ikke bare negativ.

– Du er så vakker og slående. Jeg vet ikke engang hvem dette er. Det er som om det ikke skjedde, sier hun.

Selv tar Frida kritikken fra den tidligere supermodellen med stor ro.

– Hadde ikke peiling

– Det bildet var ikke noe fint. Jeg har tatt mange bilder i konkurransen som ser helt forferdelig ut, og man kan ikke forvente noe mer. Jeg hadde ikke peiling da jeg begynte, og hadde ikke stått foran kamera før Top Model. Slangebildet var det andre vi tok, så det er egentlig helt greit at Tyra sa det hun sa. Jeg tar det med et smil. Så lenge hun ikke sier noe negativt om ansiktet mitt, er det greit, sier hun til minMote.

I episoden da jentene poserte med slanger, var supermodellen Andrej Pejic gjestedommer i programmet. Den mannlige supermodellen som like ofte poserer som kvinne for motemagasiner og designere, kom med krass kritikk av flere av jentene, og kalte blant annet deltaker Marlen Suzanne Signebøen Fjeldstad for «slutty».

Ble ikke starstruck av Tyra

Flere store navn har dukket opp gjennom denne sesongen av Top Model, men at det var nettopp Tyra Banks som gjestet programmet i siste episode var overraskende og spennende, forteller Frida.

– Jeg fikk litt sjokk, men tenkte litt «jaja», hun er jo bare rå. Hun kan det hun snakker om, og var veldig vanlig og jordnær. Det var lett å være i nærheten av henne, og jeg ble ikke starstruck, fordi hun var en så rolig, ordentlig og behagelig person, sier hun.

Hvordan var din opplevelse i dag?