Nytt antrekkstunt fra Kristen Stewart

Kristen Stewart

Jennifer Bråthen
Publisert:

(22)fortsetter å vise hud på rød løper. Denne gangen tok hun pusten fra presse og publikum iført en avslørende buksedress.

«Twilight»-stjernen er travelt opptatt med premiereturné i forbindelse med «The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2» - film nummer fire i det populære ungdomsdramaet. Under lanseringen av filmen har Stewart fått mye oppmerksomhet for sine antrekk, og premieren i London i går var intet unntak.

Skuespillerinnen ankom den røde løperen i et avslørende, sexy antrekk fra «Hollywood»-favoritten Zuhair Murad. Stewart droppet kjole og ankom den røde løperen iført en svart buksedress i blonder og paljetter. Buksedressen dekte til visse områder, men overlot lite til fantasien. Hun kombinerte dressen med skyhøye hæler fra Christian Louboutin, lett sotet øyensminke og løst hår.

LES OGSÅ: Tone hentet inn venninnen som «Idol»-stylist

Også Stewarts kollega og ekskjæreste, Robert Pattinson (26) velger å ta i bruk eksklusiv design på den røde løperen i forbindelse med «Twilight» - turneen, men i motsetning til Stewart velger han klassiske antrekk som ikke vekker oppmerksomhet.

Da han ankom premieren i går, ble den britiske skuespilleren varmt mottatt av presse og publikum. Han var iført mørk dress fra det britiske motehuset Burberry London, blå skjorte og klassiske, svarte sko. Under premieren i Los Angeles var han mer iøynefallende - da dukket han opp i en flaskegrønn dress fra italienske Gucci - et motehus han ifølge People Magazine jobbet tett med i forbindelse med filmen «Cosmopolis».

I britisk presse svirrer ryktene om at Pattinson og Stewart har funnet sammen igjen. Daily Mail omtaler paret som kjærester.

LES OGSÅ: Maison Martin Margiela for H&M: – For sært for folk flest

LES OGSÅ: Denne pandavesken koster 86.000

Publisert: