Hudson (4) er catwalkens søteste modell

Det er ingen andre fireåringer enn Hudson Kroening som har tre Chanel-show på CV-en.

Han synes knapt blant de andre modellene, men når Hudson Kroenig (4) entrer catwalken stjeler han hele showet. Nylig dukket han nok en gang opp på det prestisjetunge moteshowet til Chanel. Chanel-showet var Hudsons tredje.

Da motehuset i fjor viste frem sin høst- og vinterkolleksjon trippet Hudson ned catwalken iført en grå ulljakke, lakksko og Chanel-vesken alle moteelskere drømmer om - hånd i hånd med en kvinnelig modell.

Hudsons modellkarriere startet da han var med faren, modellen Brad Kroenig (31), bak scenen før et Chanel-show for to år siden, og ifølge wwd.com skal sjefsdesigner Karl Lagerfeld ha lagt merke til den lille sjarmøren umiddelbart.

- Vent, jeg er nødt til å ta et bilde av deg umiddelbart, skal moteguruen Lagerfeld ha forlanget.

Dermed debuterte Hudson på catwalken for Chanel som 2-åring under motehusets vår 2011-show, og derfra skjøt modellkarrieren fart. For noen måneder siden skal Lagerfeld selv ha tatt kontakt med Brad for å høre om Kroenig var ledig til pre fall-showet i Paris – og da var det altså den minste Kroenig-modellen har siktet til.

Det endte med at både far og sånn ble flydd inn til Paris, hvor de ble innlosjert på luksushotellet The Ritz. Lagerfeld har fra før et godt forhold til Brad, som dessuten var designerens muse i åtte år. Brad Kroening er nærmest en mannlig supermodell med en over 12 år lang karriere i bransjen. Han forteller til New York Times at Lagerfeld har blitt svært glad i Hudson, og at han blant annet ga den lille modellen et skinnskrin med eksklusive fargestifter under parisoppholdet.

- Jeg vil gjerne at Hudson skal få oppleve det beste med denne bransjen. Det er den beste måten å lære på, også får han reise verden rundt, sier Brad.

For det ser ikke ut til at 4-åringens modellkarriere begrenser seg til catwalken. Han har allerede landet en Fendi-kampanje sammen med supermodellen Anja Rubik og blitt fotografert for tyske Vogue. I fjor ble blitt plukket ut til å vise fram garderoben sin hos motenettstedet The Coveteur, som blant annet avslørte en gigantisk samling med Nike-sko som den lille modellen skal ha plukket ut selv.

Hvordan var din opplevelse i dag?