Fashionista dukker opp i «Gossip Girl»

Alexa Chung (28) er fashionista og har er et kjent navn i moteverden. Nå dukker hun opp i tv-serien «Gossip Girl».

Den tidligere modellen Alexa Chung er kjent for sin kreative, personlige klesstil. Det har gjort henne til en «it-jente» og ettertraktet muse for flere store motehus. Nå har den populære tv-serien «Gossip Girl» kapret den britiske jenta. Ifølge Daily Mail skal Chung ha en gjesterolle i det som ser ut til å bli seriens siste sesong.

LES OGSÅ: Rådyr TV-mote i «Gossip Girl» – sjekk Blair og Serenas luksusantrekk

Nylig ble hun observert på filmsettet i New Yorks gater iført en turkis kjole med mønstrete krave og stor rød sløyfe i halsen. På føttene hadde hun lave hæler Louboutin. Bildene fra innspillingen avslører også et av Leighton Meesters (26) antrekk. Hun har rollen som Blair Waldorf og er bare en av fashionistaene i serien som er kjent for sine fabelaktige kostymer der eksklusive og supertrendy antrekk er en selvfølge.

Chungs kostyme er ikke langt fra det vi vanligvis ser henne i på privaten. Chung er nemlig et fast innslag på første rad på de viktigste motevisningene iført eksklusiv design fra en rekke kjente designere som Céline, YSL, Gucci og Chanel.

På den røde løperen er hun ofte en av de som skiller seg ut. Selv sier Alexa at hun helst vil se ut som en ulastelig antrukket liten gutt, eller ha en feminin 60-tallsstil.

Sjekk Alexa Chungs stil her:

LES OGSÅ: Maria Sjarapova er OLs best kledde utøver – sjekk stilen hennes her

LES OGSÅ: Cheryl Cole får slakt og skryt for sin vågale klesstil

LES OGSÅ: Denne jenta trenger ikke å spille på sex

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?