12 kule kardigans til herrer - finn din favoritt

BRUKER KARDIGAN OFTE: Artist og skuespiller Justin Timberlake bruker ofte kardigans over skjorter, og har her valgt en variant med dobbeltknepping. Foto: Getty Images/ All Over Press/ Produsentene
Oda Marie Midbøe
Publisert:

En deilig, varm kardigan er det perfekte plagg for menn i vinter. Bli inspirert av Justin Timberlake og finn den ultimate kardiganen for deg.

Den kan brukes over basisplagg som både langermede og kortermede skjorter. Hvis det er ekstra kaldt kan den til og med brukes over ullundertøy. Kardiganen er plagget som passer til enhver anledning, og som alle menn bør ha i skapet.

Justin Timberlake er blant menn som ofte går kledd i plagget, og artisten velger som regel å style den med skjorter og chinos, men legger noen ganger til sitt signaturtilbehør - nemlig en hatt.

I KARDIGAN: Justin Timberlake er glad i plagget som passer til alt, og velger som her ofte å style kardiganen med en skjorte. Foto: wenn.com/ Pa Photos

Det finnes et flust med alternativer for hvordan du kan bruke kardiganen, både til hverdags og fest.

På jobb og fritid passer det godt å ha enkle basisplagg som en t-skjorte eller hverdagsskjorte under kardigagen - gjerne matchet med jeans eller chinos. Det enkle antrekket er elegant og klassisk og passer i alle sammenheng. Velg en kardigan som reflekterer din personlige stil - enten gjennom fargevalg eller form. Mens noen varianter har den klassiske mellomlange formen med knapper, finnes det også utgaver med både mønster, forskjellige typer strikk og detaljer som skinn og ulike krager.

Hvis du vil bruke kardiganen på fest eller til finere arrangementer, kan du velge en klassisk variant i tynt stoff, som du matcher med dressbukser og en fin skjorte. Det er heller ikke noe i veien for å sette litt farge på antrekket - velg en i burgunder eller blått hvis du vanligvis ender opp med et helsort antrekk.

Hvis du derimot er på jakt etter det ultimate plagget for peiskos i vinter, kan en deilig og chunky kardigan i lammeull være redningen.

minMote har plukket ut tolv kule varianter:

VELG OG VRAK: Fra øverst til venstre: Burgunderfarget kardigan fra Ralph Lauren hos Ferner Jacobsen, 1500 kr. Kardigan med skinnimitasjon fra Zara, 559 kr. Blå cardigan med belte fra Gant Rugger hos Matchesfashion.com, 920 kr. Lammeullscardigan fra J.Crew hos mrporter.com, 1660 kr. Blå kardigan med dobbeltknapper fra H&M, 399. Grå cardigan fra Jack and Jones, 499,95 kr. Foto: Produsentene
FINN EN FAVORITT: Lang, sort kardigan med lommer i skinnimitasjon fra Zara, 559 kr. Mønstret kardigan med knapper fra H&M, 499 kr. Grå kardigan med glidelås fra Acne hos Mrporter.com, 2518 kr. Blå og hvit-stripet kardigan med brune knapper fra Jack and Jones hos Nelly.com, 449 kr. Marineblå kardigan med krage og knapper fra Selected Homme, 599,95 kr. Mørk blå kardigan med kant i lys blåtone fra Zara, 499 kr. Foto: Produsentene
Publisert: