Victoria Beckham kåret til Storbritannias mest suksessfulle gründer

FRA POPSTJERNE TIL DESIGNER: Victoria Beckham har nylig åpnet sin aller første butikk, men har drevet eget merke med samme navn, siden 2012. Foto: Getty Images

Victoria Beckham (40) har markert seg som moteskaper siden hun startet eget merke i 2012. Nå slår hun etablerte designere ned i støvlene med den gjeve tittelen «Storbritannias mest suksessfulle entreprenør».

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Listen ble offentliggjort i natt og det var Beckham som gikk av med seieren, skriver Daily Mail. Kåringen ble gjort av økonomimagasinet «Management Today» og Beckham slo også den anerkjente designeren Vivienne Westwood og industridesigneren James Dyson.

Braksuksess

FAMILIE PÅ SEKS: Beckham-klanene har rukket å bli seks. Den eneste som mangler på bildet er lille Harper, som er David og Victorias eneste datter. Fra venstre: David, Brooklyn, Victoria, Romeo og Cruz Beckham. Foto: Getty Images

Den tidligere sangeren startet opp sitt eget motehus i 2008, og har raskt rukket å bli en ettertraktet designer. Allerede i 2012 gikk merket med overskudd på over 14 millioner kroner.

Ifølge magasinet Vogue skyldes den økte omsetningen 40-åringens rimeligere merke, Victoria, Victoria Beckham, som hun lanserte i 2011. Underlinjen består av mer fargerike og mindre skreddersydde klær.

Nå, i 2014, har firebarnsmorens firma økt fra 10 millioner kroner til 300 millioner kroner i løpet av fem år, melder den britiske avisen.

Populær blant stjernene

«Posh» har markert seg som moteskaper de siste årene, og både «it»-jenter som Olivia Palermo og store Hollywood-stjerner som Gwyneth Paltrow og Kate Winslet har kledd seg i hennes design.

Forrige måned åpnet Victoria sin aller første butikk i det eksklusive området Mayfair i London.

Victoria Beckham har gått gjennom en enorm stilforvandling siden tiden i «Spice Girls». Se forvandlingen her!

PÅ CATWALKEN: Moteshowet til Victoria Beckham er fast inventar på New York Fashion Week to ganger i året. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: