Bård Tufte om modelldatteren: - Håper hun gjør det bra

Komiker Bård Tufte Johansen (44) så for første gang datteren Sunniva Tufte Halkjelsvik (16) gå på catwalken tirsdag kveld.

Bård på motevisning

KAMPANJEMODELL: I tillegg til å gå visning for det norske klesmerket byMAGMALOU, er Sunniva Tufte Halkjelsvik (16) også kampanjemodell. Foto: Renate Torseth / Pudder

Bård på motevisning

PAPPA: Komiker Bård Tufte Johansen var tilstede under motevisningen tirsdag kveld. Foto: Martine Haug Nysether / VG

Komikerens datter gikk på catwalken for det norske klesmerket byMAGMALOU i selskapslokalet Villa Eckbo i Oslo.

- Jeg har ikke sett henne gå modell før, sa komiker Bård Tufte Johansen til MinMote før visningen.

Er du stolt?

- Jeg er ikke så ekstremt stolt over akkurat dette, men jeg håper at hun gjør det bra.

Han ankom den røde løperen sammen med kona Beate Halkjelsvik.

- Vi gleder oss, sa hun til MinMote på vei inn.

Da MinMote møtte 16-åringen før visningen, la hun ikke skjul på at hun gledet seg til å gå visningen.

- Jeg tror det blir veldig gøy. Det er hyggelig at pappa er i salen, så får jeg håpe at jeg ikke faller, sa Tufte Halkjelsvik.

Se hele intervjuet med Sunniva Tufte Halkjelsvik og bilder fra visningen her:

16-åringen har ikke lang fartstid i bransjen, men har allerede hatt en rekke oppdrag. Tidligere i år gjorde Tufte Halkjelsvik en moteserie for norske Elle, der hun viste vårens trender over åtte sider.

En rekke motepersonligheter hadde tatt turen til visningen tirsdag kveld. Blant dem var Elle-redaktør Signy Fardal, Stylemag-redaktør Celine I. Aagaard og kjendisstylist Hedda Skoug.

- Skitflott og spennende jente

I slutten av november representerte 16-åringen Norge i den internasjonale modellkonkurransen Elite Model Look, som gikk av stabelen i Kina. Tufte Halkjelsvik endte på 7. plass, i konkurransen hvor supermodeller som Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio og Cindy Crawford tidligere har deltatt.

Foto: Renate Torseth / Pudder
Foto: Renate Torseth / Pudder

Siden i fjor sommer har Tufte Halkjelsvik vært i stallen til Team Models, og modellmamma Eivor Øvrebø legger ikke skjul på hvorfor hun ønsket å ha 16-åringen i stallen sin.

- Hun er en skitflott og spennende jente, sier Øvrebø til MinMote og understreker at modellens karriere har ingenting med hvem faren hennes er.

Øvrebø forteller at 16-åringen har kontrakt med Elite World Wide, men på grunn av at hun fremdeles går på videregående skole, er det begrenset hvor mye tid det blir til jobbing.

Stort potensiale

Øvrebø mener Tufte Halkjelsvik har et stort potensiale, men påpeker at det ikke er en garanti for en suksessfull modellkarriere.

- Spørsmålet er om hun er like flott og slank når hun er ferdig på videregående. Det er mye som kan skje når de er så unge. Hvis hun fremdeles har lyst og mener hun har det som skal til, kan hun begynne å jobbe hundre prosent, sier Øvrebø.

I tillegg til å gå visningen for byMAGMALOU, er 16-åringen også kampanjemodell for merket, som er populært blant norske kjendiser. På Gullruten dukket programleder Katarina Flatland opp i en hvit lårkort kjole, og flere av kjolene til Gullruten-programleder Henriette Steenstrup var signert det norske merket.

Skuespiller Gitte Witt gikk også visningen tirsdag kveld.

Hvordan var din opplevelse i dag?