Stjernenes verste sminketabber

De fleste av hos tråkker i salaten når det gjelder sminke fra tid til annen, men man kan trøste seg med at kjendisene ofte gjør det samme.

Mari Glans
Publisert:

Stjernene har proffe makeup-artister som sminker dem før store tilstelninger, men likevel kan det gå galt. Noen av disse tabbene er så ille at man begynner å lure på om stjernene har sett seg i speilet i det hele tatt før de gikk ut døren.

Heldigvis kan vi ta lærdom av disse tabbene. La disse bildene være et eksempel på hva man ikke skal gjøre når man sminker seg.

Solpudder

Disse bildene er sikkert Catherine Zeta-Jones ganske lei av. Folk trodde ikke sine egne øyne da de så solpudder-overdosen hennes for noen år tilbake. Ikke gå i samme fella som Zeta-Jones, husk å legge solpudder i dagslys og legg litt og litt av gangen.

Lær med Sminkeskolen!Slik legger du solpudder

Hva Drew Barrymore tenkte da hun gikk ut døren med knallgul øyenskygge og lilla lepper, er uvisst. Gult kan være kult på øynene, men bare om den legges på riktig måte. Her ser det ut som øyenskyggen bare er gnidd på med fingrene, ujevn og skjoldete.

Lyse lepper

Hudfarget leppestift kan være kjempefint, men det er bare om man finner riktig farge. Eva Longoria og Jennifer Lopez er to damer som virkelig har bommet med fargen, og resultatet er at de rett og slett ser syke ut.

Jennifer Lopez er ikke en tilhenger av den naturlige looken, og velger å toppe leppestiften med en grå øyenskygge med harde overganger og altfor tydelig løsvipper.

Vil du bruke hudfarget leppestift?Slik finner du riktig farge

Trendslave

At Victoria Beckham følger med på trendene, er det ingen tvil om. Man burde likevel ikke kaste seg over hver eneste trend, og det er Beckhams øyenskygge et bevis på. 80-talls trenden med øyenskygge opp til øyenbrynet passer best på foto og på catwalken, og ikke i det virkelige liv.

Christina Aguilera ser mer ut som en dragqueen-versjon av seg selv med de kunstige øyenbrynene, tykke lag med foundation og altfor mye øyensminke.

Smink deg til perfekt hud!Få gode tips her

Krisesminke

Det er flere ting å lære av Pamela Andersons makeup.

1. Unngå harde linjer rundt øynene. Dus alltid kajalen ut med en q-tips.

2. Prøv å sminke øynene like, symmetri er viktig når man sminker seg.

3. Ikke bruk mørkere lipliner til leppestiften og ikke tegn utenfor leppene.

Ikke havn i sminkefella!Her er de ti verste sminketabbene

Alt kler ikke den smukke

Jessica Simpson er et eksempel på at det er ikke alt som er like kledelig. Her prøvde hun på en mer sofistikert look, men den ble helt feil. Den blasse øyenskyggen gjør at øynene hennes forsvinner, og den røde leppestiften er helt feil til henne. Resultatet er at ansiktet er helt ubalansert, det er for lite fokus på øynene og alt for mye på munnen.

Annalynne McCord gir på bildet et godt eksempel på såkalte pandaøyne. Det skjer når concealeren er i en altfor lys farge. Ideelt sett skal concealeren være en ørliten nyanse lysere enn huden, en hvit concealer vil ikke gjøre de mørke ringene under øynene lysere.

Få flere concealertips her!Slik fjerner du mørke ringer under øynene

Relevante artikler videre:

Alt om høstens skjønnhetstrender!De 10 største makeup-trendene

Ekstra leppestift-guide!Se hvordan du legger leppestift her!

Skal du på fest?Her er høstens kuleste partylook!

Røde lepper er hot!Slik bruker du rød leppestift

Publisert: