10 skjønnhetsprodukter som gjør deg vakrere i sommer

Sommeren er tiden for bryllup, strand, parkliv, sol og festivaler. Her er de ti skjønnhetsproduktene du trenger for å gå sommeren skjønt i møte.

Mari Glans
Publisert:

Sommerduft

La de tunge, krydrete parfymene ligge i de lyse sommermånedene, og sats på en lettere og friskere duft. Aller helst bør du satse på en Eau Fraiche-variant, som trygt kan brukes i solen. Du kan også finne favorittduften din i en egen sommervariant uten alkohol.

Maris tips:

MinMote.no - Norges største moteside

Glossy leppestift

Det er fortsatt leppestiften som gjelder på leppene, men i sommer trenger den ikke være like matt som tidligere. Velg en transparent gloss-leppestift for å få kyssebare sommerlepper. Leppestiften skal bare gi et hint av farge, gjerne i lette rosa, korall og fersken-toner.

MinMote.no - Norges største moteside

Maris tips:

Farget dagkrem

Dropp foundation i sommer, og gå for en fagret dagkrem for å få glød i huden. Velg gjerne en med SPF for ekstra beskyttelse, selv om du uansett bør bruke solkrem under om sommeren. Bruk en concealer under øyenene og der du trenger å dekke ekstra.

Maris tips:

Sminkepalett

En palett som inneholder flere produkter i én er en god sommerinvestering. Her får du trendy kombinasjoner hvor fargene i tillegg harmonerer med hverandre. Det er også billigere enn om du skulle handle produktene hver for seg.

Maris tips:

Saltvannspray

Sexy strandhår er sommerens ultimate frisyre, som du enkelt kan få uten å være i nærheten av sjøen. Kjøp en saltvannspray for å få den rufsete looken. Spray i halvtørt hår, og rufs og klem håret oppover med fingrene mens du føner det.

MinMote.no - Norges største moteside

Maris tips:

Pastellfarget neglelakk

La neglene skinne i godterifarger i sommer. De helt mørke fargene som har vært i motebildet en god stund, føles litt feil til den fargeglade sommeren. Gå for pastellfarger i stedet, som gir fargeglade negler i en mildere og mer delikat variant. Hete farger er fersken og rosa.

Maris tips:

MinMote.no - Norges største moteside

Solfaktor

Vi kommer ikke unna solbeskyttelsen i år heller, men det trenger ikke å være slitsomt. Nå finnes det varianter i sprayform og lotioner, som er enkle å smøre ut og trekker lett inn. Unn deg også en solfaktor spesielt beregnet for ansiktet eller øynene.

Maris tips:

MinMote.no - Norges største moteside

Hårpynt

Gjør sommerlooken mer oppsiktsvekkende med kule hår-accessoirer. Gå enten for en kul hatt, hårbøyle med sløyfer, eller annen hårpynt med fjær eller blomster.

Maris tips:

Flytende bronser

En flytende bronser er et supert kjøp til sommeren. Bland den ut i bodylotionen din for å få ekstra glød i huden, eller bruk litt i ansiktet og på andre strategiske områder for å bli en sommergudinne på kveldstid.

Maris tips:

Voksbehandling

Unn deg en voksbehandling hos hudpleieren før bikinisesongen slår til. Slik unngår du røde, vonde nupper og hårstubber etter noen dager. Med voksbehandling slipper du å stresse med kroppshår i flere uker av gangen. Unn deg en hårfjernings-ferie i sommer.

MinMote.no - Norges største moteside
Husk å følge minMote.no på Twitter!
Publisert:

Finn mer innhold om: