Nyheter

10 skjønnhetsprodukter som gjør deg vakrere i sommer

Sommeren er tiden for bryllup, strand, parkliv, sol og festivaler. Her er de ti skjønnhetsproduktene du trenger for å gå sommeren skjønt i møte.

Mari Glans
Publisert:

Sommerduft

La de tunge, krydrete parfymene ligge i de lyse sommermånedene, og sats på en lettere og friskere duft. Aller helst bør du satse på en Eau Fraiche-variant, som trygt kan brukes i solen. Du kan også finne favorittduften din i en egen sommervariant uten alkohol.

Maris tips:

MinMote.no - Norges største moteside

Glossy leppestift

Det er fortsatt leppestiften som gjelder på leppene, men i sommer trenger den ikke være like matt som tidligere. Velg en transparent gloss-leppestift for å få kyssebare sommerlepper. Leppestiften skal bare gi et hint av farge, gjerne i lette rosa, korall og fersken-toner.

MinMote.no - Norges største moteside

Maris tips:

Farget dagkrem

Dropp foundation i sommer, og gå for en fagret dagkrem for å få glød i huden. Velg gjerne en med SPF for ekstra beskyttelse, selv om du uansett bør bruke solkrem under om sommeren. Bruk en concealer under øyenene og der du trenger å dekke ekstra.

Maris tips:

Sminkepalett

En palett som inneholder flere produkter i én er en god sommerinvestering. Her får du trendy kombinasjoner hvor fargene i tillegg harmonerer med hverandre. Det er også billigere enn om du skulle handle produktene hver for seg.

Maris tips:

Saltvannspray

Sexy strandhår er sommerens ultimate frisyre, som du enkelt kan få uten å være i nærheten av sjøen. Kjøp en saltvannspray for å få den rufsete looken. Spray i halvtørt hår, og rufs og klem håret oppover med fingrene mens du føner det.

MinMote.no - Norges største moteside

Maris tips:

Pastellfarget neglelakk

La neglene skinne i godterifarger i sommer. De helt mørke fargene som har vært i motebildet en god stund, føles litt feil til den fargeglade sommeren. Gå for pastellfarger i stedet, som gir fargeglade negler i en mildere og mer delikat variant. Hete farger er fersken og rosa.

Maris tips:

MinMote.no - Norges største moteside

Solfaktor

Vi kommer ikke unna solbeskyttelsen i år heller, men det trenger ikke å være slitsomt. Nå finnes det varianter i sprayform og lotioner, som er enkle å smøre ut og trekker lett inn. Unn deg også en solfaktor spesielt beregnet for ansiktet eller øynene.

Maris tips:

MinMote.no - Norges største moteside

Hårpynt

Gjør sommerlooken mer oppsiktsvekkende med kule hår-accessoirer. Gå enten for en kul hatt, hårbøyle med sløyfer, eller annen hårpynt med fjær eller blomster.

Maris tips:

Flytende bronser

En flytende bronser er et supert kjøp til sommeren. Bland den ut i bodylotionen din for å få ekstra glød i huden, eller bruk litt i ansiktet og på andre strategiske områder for å bli en sommergudinne på kveldstid.

Maris tips:

Voksbehandling

Unn deg en voksbehandling hos hudpleieren før bikinisesongen slår til. Slik unngår du røde, vonde nupper og hårstubber etter noen dager. Med voksbehandling slipper du å stresse med kroppshår i flere uker av gangen. Unn deg en hårfjernings-ferie i sommer.

MinMote.no - Norges største moteside
Husk å følge minMote.no på Twitter!
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Trender
  2. Skjønnhetspleie
  3. Sommer

Relaterte artikler

SKJØNNHET

Slik blir du sommervakker

SKJØNNHET

Slik bruker du ferskenfarger

NYHETER

Slik blir du vårvakker

NYHETER

Sminken som gjør deg trendy denne sommeren

NYHETER

Sommerens viktigste skjønnhetprodukter - luksus eller budsjett

SKJØNNHET

Skjønnhetsproduktene du bør ha i feriekofferten

SKJØNNHET

Brudemakeup: Fem forskjellige stiler