Før og etter

Mari Glans
Publisert:

Tenkte jeg skulle vise dere produktene jeg bruker til hverdags, og hvordan jeg ser ut før og etter jeg har sminket meg. Jeg er helt nødt til å bruke foundation hver dag, siden jeg har så lys hud at alle ujevnheter synes ekstra godt. Jeg farger også håret mitt, så brynene mine er ganske lyse og udefinerte før jeg sminker dem.

Jeg bruker øyenbrynsskygge med tre forskjellige farger fra Trucco, og mikser den øverste og miderste skyggen for å få en mer naturlig look på brynene. På øynene bruker jeg som regel tre forskjellige skygger. I dag har jeg brukt øyenskygger fra Make Up Store i Vanilla, som er en matt baseskygge, og Old Gold, som er en bronsebrun skygge med litt skimmer. I tillegg har jeg brukt en matt mørkebrun skygge fra MAC i Brun, som jeg har brukt langs vippene og opp i globalen for å skape mer dybde. På våtkanten har jeg til hverdags nesten alltid en benhvit kajal for å åpne øynene. Jeg bruker en fra Max Factor som jeg har hatt så lenge at jeg tror den har gått ut av produksjon siden sist jeg kjøpte den.

Jeg bruker som regel bare matte produkter i ansiktet, jeg liker ikke skimmer og glitter til hverdags. Unntaket er highlightpudderet fra Diors vårkolleksjon, jeg bruker å legge litt av det lyse partiet innerst i øyekroken for å åpne opp mellom øynene.

Publisert:

Finn mer innhold om: