Farris Bad

silje
Publisert:

Som mange av dere sikkert har skjønt, har jeg tilbrakt de siste dagene på Farris Bad i Larvik. Etter flere dager med dårlig vær, bestemte vi oss for å unne oss litt luksus i hverdagen.Vi har skjemt oss selv bort med god mat, drikke og spa etter alle kunstens regler. Må innrømme at jeg ble veldig imponert over Farris Bad, et meget bra spahotell som byr på det meste innen spa og behandlinger.

Det var ikke lov å ta bilder inne, men om du vil se flere bilder av spaet og mer fra hotellet, kan du gjør det . Selv falt jeg helt for kildevannsgrotten, mineralspa og spa-øya, hvor det nesten føles som du sitter i sjøen. På hotellet er du omgitt av vann på nesten alle kanter og det ga i allefall meg en veldig beroligende følelse. Når du går inn i spaet, kan du velge mellom å følge anbefalte løyper eller bare ta opplevelsene i eget tempo.

Etter spa på morgenen, et par herlige timer på stranden og fire bad i sjøen (den beste bystranden jeg har opplevd på lenge), flyttet vi oss over til uterestauranten, hvor vi nøt blåskjell og en nydelig skalldyrsuppe. Mer fra turen får dere i morgen, tusen takk for alle de gode tipsene, gleder meg til å sjekke ut mer på neste tur!

Antrekk: Kjole fra Vero Moda, solbriller fra H&M, armbånd fra Jade Jagger for Indiska, strandveske fra Dagmar.

Publisert:

Finn mer innhold om: