Frisk opp hårfargen

Mari Glans
Publisert:

Jeg farger håret mitt jevnlig og siden jeg prøver å være så snill med håret mitt som mulig, prøver jeg å drøye det så lenge jeg kan mellom hver gang jeg farger det. Derfor er det litt kjedelig når fargen begynner å falme etter 14 dager. Men det finnes produkter man kan bruke som frisker opp fargen uten å skade håret. Dette gjelder enten man er blond, brunette eller rødhåret.

En av mine favoritter er Nutri Color Creme fra Revlon, en tykk hårmaske som frisker opp og tilfører farge i håret. Den kommer i mange forskjellige nyanser. Jeg har også nettopp prøvd Tone & Shine fra CHI, som er en hårkur som fungerer som en glansvask. Den kommer i flere nyanser, men har også en variant helt uten farge som bare gir veldig fin glans i håret.

Det siste produktet har jeg ikke prøvd enda, men jeg har veldig lyst til å prøve. Matrix Shade Memory i Cool Brunette skal både friske opp fargen og skal gi en kald undertone i håret. Når man farger håret brunt, blir fargen ofte varmere og varmere etter som den falmer.

Er det noen som har prøvd denne forresten?

Publisert:

Finn mer innhold om: