Korsetter, stay ups og englevinger: Alt om Victoria's Secret-showet

SPEKTAKULÆRT: Victoria's Secret Fashion Show er ikke kjent for å holde igjen på hverken modeller eller undertøy. Foto: Getty Images

Verdens mest sexy motevisning bød på langbente supermodeller, drømme-undertøy og to BH-er verdt flere millioner kroner.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er den tiden av året hvor «verdens peneste kvinner» sprader lettkledd ut på catwalken mens de flørter, ler og tuller. Victoria's Secret Fashion Show er en av de mest prestisjefulle jobbene en modell kan få - tiltross for at det er en gigantkjede og ikke et eksklusivt designermerke.

MILLION BH: Adriana Lima (t.v) og Alessandra Ambrosio fikk begge æren av å bære BH-er belagt med diamanter, rubiner og safirer. BH-ene koster rundt 15 millioner pr. stykk. Foto: Getty Images

Norske Frida og Merete er de eneste nordmennene som noen gang har vært tilknyttet det populære undertøysmerket.

Showet har vært en årlig begivenhet siden 1995, og gikk av stabelen tirsdag kveld i London. I år var det både Alessandra Ambrosio og Adriana Lima som fikk æren av å bære kolleksjonens mest eksklusive plagg - hver sin «fantasy bra» med en prislapp på 30 millioner kroner til sammen.

Undertøyssettene er laget av rubiner, diamanter og safirer og satt sammen med 18 karat gull. Ifølge The Independent skal det ha tatt 1380 timer med håndverk for å lage dem.

Kroppssminke

En av hemmelighetene bak modellenes freshe utseende på catwalken er imidlertid kroppssminke, og i et intervju med Huffington Post forteller en av modellene, Candice Swanepoel, at det varierer hvor mye kroppssminke de har på seg, avhengig av hvor naturlig «looken» skal være.

- Det har pleid å være et helt apparat av folk som står klare med glødende selvbruning som de smører på rumpa og de riktige stedene, sier hun til avisen.

Doutzen Kroes, Lily Donaldson, Karlie Kloss, Behati Prinsloo og Joan Smalls var også blant «englene» som spankulerte blide og fornøyd ned den spektakulære catwalken, mens både Taylor Swift, Adriana Grande og Ed Sheeran opptrådde.

Flere av modellene har tidligere uttalt at de er lei av bilderetusjering. Les hvorfor her!

Se Taylor Swift opptre på catwalken her:Se bilder fra det sexy undertøysshowet her:

Doutzen Kroes. Foto: Getty Images
Alessandra Ambrosio. Foto: Getty Images
Karlie Kloss. Foto: Getty Images
Joan Smalls. Foto: Getty Images
Lily Aldridge. Foto: Getty Images
Martha Hunt. Foto: Getty Images
Magdalena Frackowiak. Foto: Getty Images
Candice Swanepoel. Foto: Getty Images
Jourdan Dunn. Foto: Getty Images
Lily Donaldson. Foto: Getty ImagesPublisert: