Kylie hermer etter Kim - hvem kler den blonde manken best?

Kylie hermer etter Kim

Den yngste av Kardashian-søstrene blir bare mer og mer lik sin storesøster Kim Kardashian (34). Nå har Kylie (18) gått over til den blonde siden – og denne gangen skal det ikke være en parykk.

Line Blokhus
Publisert:
Kylie hermer etter Kim

Kylie Jenner hermet denne uken etter Kim Kardashian igjen. Foto: Getty Images

Kylie hermer etter Kim

Kim Kardashian dukket opp med blondt hår i mars i år. Foto: Getty Images

Etter å ha eksperimentert med parykker i ulike lengder og farger i månedsvis skal yngstemann i Kardashian-klanen nå ha tatt steget og bleket håret - akkurat som Kim gjorde tidligere i år.

Les også: Kim Kardiashian er Peter Dundas’ nye muse

Kim har riktignok gått tilbake til røttene - etter noen dager som blondine fikk realitykjendisen nemlig nok og farget håret mørkt igjen.

NYHETER

Justin Biebers nye sveis får tyn i sosiale medier

Det gjenstår å se om Kylie fortsetter i Kims fotspor, eller om den blonde manken blir værende. Selv skriver hun på Instagram at hun går for en «ashy dirty blonde» denne høsten.

untitled link

Under bildet som Kylie delte med sine 34,5 millioner følgere, skriver hun at hun har måttet vente månedsvis for å få håret sunt nok til « å gjøre dette».

Les også: 10 gode grunner til å beholde etterveksten

Unge Jenners følgere er likevel ikke helt overbevist om at det har vært blekemidler involvert, og mange spekulerer i om dette er nok en parykk.

Les også: Kylie Jenner adopterer kanin - kaller den Bruce

Kylies hårforandring har ikke fått like mye tyn som Kims korte, men uforglemmelige, platina-epoke. Er det fordi vi er vant til Kylies forandringer, eller kler hun faktisk frisyren bedre enn vår favoritt-Kardashian, Kim?

HUSKER DU? Slik så Kylie Jenner ut i 2009 - i dag er hun mistenkelig lik sin storesøster Kim. Foto: Getty Images

Sammenlignes med Kim

Det er ingen tvil om at Jenners utseende har forandret seg mye siden vi så henne første gang i realityserien «Keeping Up With The Kardashians». Hun har riktignok fått noen flere år på baken, og selv om det var helt åpenbart, har hun innrømmet at hun har forstørret leppene med «fillers».

Ifølge Hollywoodlife og OK! Magazine har Kylie et mål om å bli så lik Kim som mulig, og at det ikke bare er leppene som har fått en oppgradering.

Se selv hvor like de er på bildet Kim delte på Instagram forrige måned!

BLONDINER: Tidligere denne uken var flere av Kardashian-søstrene og moren Kris Jenner (t.h.) samlet på et arrangement i Malibu, California. Kim viste frem gravidmagen og Kylie matchet søsteren Khloe med blondt hår. Foto: Getty Images
Publisert: