Sjekk Golden Globe-kjolene!

STOR VARIASJON: Den røde løperen viste flere lekre kreasjoner, som Emma Stones vakre kjole. Les alt om nattens kjolebonanza på Golden Globe i saken! Foto: AFP

NEW YORK (MinMote) Farger, glitter og bøttevis med glamour: Den røde Golden Globe-løperen imponerer igjen. 

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

I natt norsk tid ble Golden Globe-statuetter delt ut til de som har utmerket seg innenfor film og TV i året som har gått.

Men det er ikke bare prisvinnere det knytter seg spenning til. Nesten like mye oppmerksomhet får kjolene som blir vist fram på den røde løperen.

Sjekk alle nattens vinnere her!

Flere av verdens fremste skuespillere var samlet på hotellet Beverly Hilton i Los Angeles, og det ble tradisjon tro sørget for litt skikkelig Hollywood-glamour.

Under Golden Globe spares det sjeldent på kruttet, noe som gitt oss EN REKKE UFORGLEMMELIGE KJOLEØYEBLIKK, og i år var intet unntak.

Golden Globes åpner det som kalles «Award season» og setter tonen for hva vi kan forvente på den røde løperen i månedene som kommer. De svindyre designerkjolene ga oss ikke bare glamour, men også en smakebit på vårens store trender utenfor den røde løperen. Farger som rosa og gult var godt representert, det samme var spreke kreasjoner i sort og hvitt samt glitrende paljettkjoler.

Her kan du se hvilke antrekk som utmerket seg på den røde Golden Globe-løperen i år.

Fargerikt

FRESH: Gravide Natalie Portman var kledd i en knallgul kjole med glitrende detaljer fra Prada og store diamantøredobber fra Tiffany & Co - helt i tråd med vårens trender. Legg merke til den lekre sminken med de rosa leppene!
GULT ER KULT: «Game of Thrones»-skuespiller Maisie Williams var kledd i en elegant, sitrongul kjole.
VÅGAL: Emily Ratajkowski stilte i en av kveldens mest vågale kjoler, signert Reem Acra. Sminken var holdt elegant ton-i-ton og boben var en rød løper verdig!
MIX & MATCH: Kerry Washington var kledd i en kjole fra Dolce & Gabbana med gjennomsiktige blonder og markerte skuldre med diamant-detaljer.
DETALJER: Felicity Jones var kledd i en rosa kjole med tyll-skjørt fra ett av vårens heteste motehus: nemlig Gucci. Stylingen var holdt enkel, men kjolen ropte om oppmerksomhet.
DYP RYGG: Lily Collins hadde en stor, rosa prinsessekjole med blondedetaljer. Den dype utringningen i ryggen gjorde kjolen til et skikkelig blikkfang.
FLYTENDE: Hailee Steinfeld hadde en rålekker lavendelfarget kjole med flytende volum fra Vera Wang.


Glitrende

RÅLEKKER: Emma Stone var kledd i en blekrosa kjole fra Valentino med stjernedeltajer i glitrende paljetter.
UNG STJERNE: «Stranger Things»-stjernen Millie Bobby Brown er kanskje bare 12 år, men hun imponerer alltid på den røde løperen. Kjolen er fra Hertuginne Kates favoritt Jenny Packham.
WOW: Franske Isabelle Huppert imponerte motepresse verden over med denne kjolen fra Armani Privé. Sånn skal det gjøres!
SKINNENDE RUSTNING: Skuespiller Ruth Negga bar en gulvlang kjole fra Louis Vuitton.
GLITRET: Nicole Kidman var kledd i en paljettkjole i sølv fra Alexander McQueen. Den dramatiske kjolen ble tonet ned med en enkel knute-frisyre. Legg merke til de rosa leppene.
FREKKE DETALJER: Drew Barrymores kjole fra Monique Lhuillier hadde rysjer og volanger - helt i tråd med vårens trender. Legg merke til de mørke lakkerte neglene til de store, luksuriøse diamantringene.
VA-VA-VOOM: Sofia Vergara er ikke redd for å dra på da det kommer til kjolevalg på den røde løperen. Golden Globe var intet unntak. Paljetter, utrigning og cut outs - denne kjolen hadde alt.
HVIT DRØM: Issa Rae var kledd i en rålekker hvit kjole med et paljettmønster som fremhevet figuren hennes. Tilbehøret var også holdt i hvitt, mens en flettefrisyre ga antrekket et moderne løft.


Sort/hvitt

SPREK: Jessica Biel hadde dyp utringing og høy splitt uten å bli vulgær. Legg merke til de morsomme blomsterdetaljene og druene(!) på kjolen som er fra Elie Saab Haute Couture. De skyhøye sandalene er Salvatore Ferragamo.
POLKADOT: Artist og skuespiller Janelle Monae hadde en av kveldens mest spesielle kjoler. Kreasjonen er signert Armani og skoene er fra Giuseppe Zanotti.
ELEGANT: Michelle Williams var kledd i en lys off-shoulder-kjole som sto perfekt til hennes rålekre korte frisyre. Legg merke til båndet som var knytt rundt halsen. Antrekket er signert Louis Vuitton.
BLONDER: Kristen Wiig var kledd i en blondekjole fra Reem Acra som på en elegant måte overlot lite til fantasien.
CUT OUT: Sienna Miller hadde en av kveldens få kjoler med cut out-detaljer. Perlesmykker gjorde antrekket fra Michael Kors Collection komplett. Ikke glem å legge merke til sminken, den vil vi prøve å kopiere på fest i sommer!
BRUD: Skuespiller Sarah Jessica Parker er aktuell med serien «Divorce». Hun stilte på den røde løperen i en faktisk brudekjole (!) fra designeren Vera Wang. Og aner vi en Prinsesse Leia-hyllest her?
GEOMETRISK: Riley Keough fra «The Girlfriend Experience» bar en kjole med geometriske former fra Chanel. Keough, som forøvrig er Elvis' barnebarn, kombinerte antrekket med klassisk Hollywood-sminke.
FEMME FATALE: Teresa Palmer kom på den røde røperen i en kjole som virkelig oste av Hollywood-glamour. Sminken og håret var prikken over i-en.
NYBAKT MOR: Blake Lively stilte på den røde løperen i kjole fra Atelier Versace.

Saken oppdateres fortløpende!

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.