Slik var Gigi Hadids Tommy Hilfiger-visning

STJAL SHOWET: Hovedpersonen onsdag kveld, Gigi Hadid, har designet sin andre kolleksjon for Tommy Hilfiger. Sommerklærne ble presentert for et jublende publikum ved Venice Beach i California. Her er Gigi og Tommy Hilfiger mot slutten av catwalkshowet. Foto: Getty Images

Supermodell Gigi Hadid (21) viste frem sin siste kolleksjon for Tommy Hilfiger for et jublende publikum på Venice Beach. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Gigi og Bella Hadid skuffet ikke da de entret catwalken for den amerikanske designeren Tommy Hilfigers Tommyland-show på Venice Beach i California, onsdag.

TOMMY GIRLS: Kolleksjonen bestod av plagg i klassiske farger som rødt, mørkeblått og grønt. Legg merke til de røffe innslagene av skinn og lakk. Foto: Getty Images

Kolleksjonen er det andre samarbeidet mellom supermodellen og klesgiganten, og flere av Hadids nærmeste venner gikk også på catwalken. Deriblant Hailey Balwin, Joan Smalls, Devon Windsor og lillesøsteren Bella.

– Hun er rå

Den norske moteprofilen Celine Agaard bak Envelope.no var tilstede på visningen og beskriver Gigi som rå og hakket mer moden i designet sitt enn tidligere.

Gründer bak Envelope og moteprofil Celine Aagaard. Foto: Getty Images

– Hun er rå, jeg har møtt henne to gang tidligere, og hun er virkelig en dame med business-teft og bakkekontakt. Kolleksjonen hennes er sterkere enn debuten hennes- litt mer rocka enn så søt som første kolleksjon var, sier Aagaard til MinMote.

Les også: Slik sminker du deg som Gigi Hadid

Leken og sporty

Hun beskriver kolleksjonen som sporty og leken med klare western-referanser. Aagaard forteller at visningen egentlig skulle holdes i New York, men ble flyttet til Venice i California.

– Det kjente området var gjort om til noe som lignet mer en festival med scene, karuseller og diverse matboder og telt. Tommy Hilfiger viser nå kun in-season og i så måte dukket det ikke opp noen nye trender på catwalken. I ekte stil ble Tommy Girl og nå også designer Gigi, sendt først ned catwalken til California Love, forteller Aagaard til MinMote.

– Sommerens kolleksjon er sporty, leken og med referanser til western-kulturen med en 70-talls twist. Tenk cowboyboots, patches på jeans, og croppet topper, skinnbukser, western-belter og sexy badedrakter the american way! Fokus på midje, hofter og skuldre. Tommy leverer ikke noe nytt, og men en kul leken festival-kolleksjon myntet på publikum som kan kjøpe klærne for sommeren allerede nå, sier Aagaard.

NYHETER

Gigi Hadid beklager Melania Trump-parodi

PATCHWORK: Kreasjonene til Gigi var tro mot Tommy Hilfigers klassiske og tradisjonelle dna. Her er modellen i en spagettikjole med patchwork-mønster. Foto: Getty Images
MODELLSØSTRE: Både Bella (t.v) og Gigi Hadid gjør det stort som modeller. Her er de backstage under Tommy Hilfiger x Gigi-visningen onsdag. Foto: Getty Images
Publisert: