Slik skal det gjøres - sjekk Jessica Albas sexy look

stjernene om oppmerksomheten på den røde løperen.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Da Versace inviterte til moteshow i Paris, kjempetSjekk Jessica Albas (31) antrekk.

Den røde løperen var full av velkledde, celebre gjester da Versaces haute couture-show gikk av stabelen i helgen. Stjerner som Milla Jovovich, Christina Hendricks og M.I.A. viste seg frem fra sine beste sider iført iøynefallende antrekk. Det var likevel Jessica Alba som stjal showet.

«The Fantastic Four»-skuespillerinnen ankom den stjernespekkede visningen i en åletrang, stroppeløs skinnkjole. Hun kombinerte den med skyhøye hæler, svart clutch og sotede øyne. Håret var utslått og leppene naturlige. Den i utgangspunktet klassiske styling var toppet med en mørk, omvendt fransk manikyr der en negl var lakkert helt mørk.

LES OGSÅ: Fra anonym og uskyldig til sexy fashionista – sjekk Katie Holmes’ stilforvandling

I forkant av showet postet Alba en rekke bilder i sosiale medier der hun avslørte hva hun skulle ha på seg. Også under selve visningen twitret hun ivrig. Hun skrøt både av Versaces show og stemningen. Hun la også ut bilder som viser at hun og venninnen Kelly Sawyer fikk gleden av å møte selveste Donatella.

Jentene som strålte om kapp på den røde løperen ble sittende sammen på først rad under visningen, og samtlige så ut til å kose seg i hverandres selskap. Jessica Albas følge, Kelly Sawyer, ble plassert på andre rad.

Sjekk antrekkene til de andre stjernene her:

SE VIDEO: Nå vil luksus-Nina kle oppp Mette-Marit

LES MER: Disse produkteme bør du ha med på festival

Publisert: