Stjernene glitret på Oscar-nachspiel

Dan Kåre Engebretsen
Publisert:

Av Camilla Bjørn og Jennifer Bråthen

Victoria og David Beckham poserte slik bare de kan, mens Jennifer Lopez hadde skiftet kjole for anledningen! Se stjernene som slo seg løs på Vanity Fairs Oscar-party etter filmgallaen.

Det årlige Oscar-nachspielet går for å være den heteste festbilletten i Hollywood, og kampen om å få komme på gjestelisten skal angivelige starte flere måneder i forveien.

Årets fest ble arrangert på Sunset Tower Hotel i Hollywood, og blant de mange gjestene var altså Los Angeles-baserte Victoria og David Beckham, Tom Cruise og Katie Holmes og Selena Gomez.

Flere av gjestene hadde rukket å skifte fra prisgallakjolene sine til mer sexy og komfortable festantrekk deriblant Jennifer Lopez og Cameron Diaz.

Også på Vanity Fairs røde løper kunne man se stjernene gjøre sitt ytterste for å sikre seg oppmerksomheten i blitz-regnet.

– Vanity Fairs fest er den kuleste festen, og har vært det i lang tid. Govenors er nok mer offisiell , men Vanity er stedet der alle er eller havner, sier VGs filmekspert Jon Selås om Vanity Fairs Oscar-nach, og legger til:

– Festen er passelig uformell og akkurat passe rølpete - rett og slett det triveligste av alle stedene.

LES OGSÅ: Sminken, frisyrene og smykkene – Se detaljene fra Oscar-løperen

Publisert: