Rihannas pupper vekker oppsikt

Rihanna fortsetter å tiltrekke seg oppmerksomhet for sine valg av klær. Denne gangen er det puppene som vekker oppsikt.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Rihanna har i løpet av sitt London-opphold blitt avbildet i en rekke iøynefallende antrekk. Alt fra frekke strømper og korte shorts til elegante kjoler og buksedresser har blitt eksponert. Nå er sangstjernen tilbake på amerikansk jord, men det har ikke satt en stopper for hennes frekke klesstil.

LES OGSÅ: Rihannas hår koster flesk- her ser du hvorfor

Tidligere denne uken ble den 24 år gamle stjernen observert i en nettingtopp i New York som på ingen måte overlot noe til fantasien da blitzregnet startet. Toppen kombinerte hun med hullete boyfriend jeans, Timberland boots, svarte solbriller og knallrøde lepper.

Rihanna er kjent for sine sexy scenantrekk, men nå ser det ut til at stjernen også spiller på sex på privaten. I forrige uke postet Rihanna lettkledde bilder av seg selv på Twitter for å vise frem sin nye hårsveis. Dette er ikke første gangen popartisten tyr til sosiale medier for å eksponere seg. Under en ferie i januar postet hun frekke bikinibilder av seg selv. Nå viser det seg at Rihannas oppmerksomhetsbehov ikke har blitt godt mottatt blant enkelte av hennes religiøse fans i hjemlandet.

– Mange ber for at Rihanna skal slutte med de dårlige vanene, sier biskopen Vibert Lowe som også er en venn av Rihannas familie til papirutgaven av The Sun, og legger til:

– Vi synes det er feil at hun oppfører seg slik. Hun er ikke et godt forbilde.

Rihanna er ikke den eneste som oppgjennom årene har vist mye hud. Kjendiser som Uma Thurman, Gwyneth Paltrow og Victoria Beckham har alle blitt fanget av blitzregnet og eksponert mere enn planlagt i offentlige sammenhenger.

LES OGSÅ: Slik får du «Gossip Girl»-stilen på budsjett

LES OGSÅ: Møt Skandinavias fremste moteillustratører

LES OGSÅ: Her er vårens it-vesker

Publisert:

Finn mer innhold om: