Vil du ha Beth Dittos look?

Beth Ditto har tidligere prydet forsiden til magasinet Love og gått visning for Jean Paul Gaultier. Nå har sminkeprodusenten MAC sikret seg et samarbeid med den formfulle artisten.

AV SONIA HUANCA VOLD OG JENNIFER BRÅTHEN

Beth Ditto skal erobre skjønnhetsbransjen. I følge Women’s Wear Daily skal hun, i samarbeid med MAC, lansere en egen sminkekolleksjon som vil komme for salg denne sommeren.

Dette er ikke første gangen Beth Ditto gjør seg bemerket i moteindustrien. Den formfulle artisten, kjent fra indierockebandet Gossip, skapte blest da hun i 2009 prydet livsstilmagsinet LOVEs forside. Året etter gikk hun motevisning for Jean Paul Gaultier.

Tatt inn i varmen

Ditto er langt fra den eneste formfulle jenta som har tatt motebransjen med storm. Den britiske artisten Adele har prydet en rekke forsider, og både Prada og Louis Vuitton har brukt formfulle modeller på catwalken. Også Vogue skapte debatt ved å bruke formfulle modeller på sitt cover.

Fargerike forventninger

Beth Ditto er kjent for å bruke sterke farger og oppsiktsvekkende øyensminke når hun står på scenen, og de første kampanjebildene fra Mac indikerer at artistens sminkekolleksjonen vil bli en fargeeksplosjon.

- Trendene denne sommeren preges av mye farger. Gult, grønt og turkist er i vinden, så jeg skjønner godt at MAC velger å gjøre en kolleksjon med Beth Ditto, sier makeupartist Isabella Leikanger Mork og legger til:

- Ditto kler årets trender skikkelig godt og klarer å bruke sterke farger uten at det ser billig ut. Hun er litt som Mariann Thomassen i Surferosa, som også bruker farger helt riktig!

Mork tror det å følge trenden slavisk kanskje kan bli mye for kvinnen i gata.

- Er du redd farger er det nok lurt å kun ta i bruk små elementer, som for eksempel en turkis eyeliner, eller en gul eller grønn soting rundt øynene.

LES OGSÅ: Her er klærne som kler kroppen din

LES OGSÅ: Dette tilbehøret kler ansiktsformen din

LES OGSÅ: Viste sexy former på den røde løperen

Hvordan var din opplevelse i dag?