10 uforglemmelige Kardashian-antrekk

FOR EN GJENG: Corey Gamble, Kris Jenner, Kanye West, Kim Kardashian West, Kendall Jenner, Kylie Jenner og Travis Scott under Met-gallaen i 2019. Foto: ANGELA WEISS / AFP.

Det har blitt noen ikoniske antrekk gjennom årene med «Keeping up with the Kardashians». MinMote har samlet de beste.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Gjennom 14 år og 20 sesonger med «Keeping up with the Kardashians» har Kardashian/Jenner-søstrene vært med på noen mildt sagt ikoniske TV-øyeblikk, med alt fra familiefeider til øredobber på avveie. Men det er ikke bare med sitt virke på TV-skjermen de har skapt overskrifter.
Spesielt Kendall Jenner (24) og Kim Kardashian (39) overrasker gang på gang i ville antrekk på den røde løperen – og de har mildt sagt stjålet antrekksshowet mer enn én gang.

Mye har skjedd siden 2011, da familien åpenbart var i en dyrisk periode:

MATCHY, MATCHY: Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Kendall Jenner under lanseringen av sin egen kolleksjon i 2011. Foto: Matt Sayles/AP.

Med nyheten om at det er over og ut for «KUWTK» kan vi ikke unngå å mimre litt. Vi har derfor samlet hva vi anser for å være ti av de mest ikoniske Kardashian-antrekkene fra den røde løperen. Les også: Takk for alt, Kardashian!

Inn i motevarmen

I 2013 deltok en Kardashian på den anerkjente Met-gallaen for første gang, og det gikk ikke ubemerket hen:

POWER COUPLE: Kanye West og Kim Kardashian sammen på Met-gallaen for første gang. Foto: Carlo Allegri/Reuters.

Den blomstrete Givenchy-kjolen var både elsket og utskjelt, men den blir i hvert fall husket. Året etter sto samme designer også bak Kims ekstravagante brudekjole.

Dronningen av nakenkjoler?

Kim Kardashian fikk lange blikk da hun ankom Met Gallaen i 2015 i en kjole DESIGNET AV NORSKE PETER DUNDAS for Roberto Cavalli. Den hvite, halvveis gjennomsiktige kjolen med fjær og hvite stener var den første kjolen Peter Dundas lagde for Robert Cavalli.

NORSK DESIGNER: Kim iført en kjole designet av den norske designeren Peter Dundas. Foto: Pa Photos / Arroyo-Oconnor

Familiemakt

Men hva er bedre enn en Kardashian på den røde løperen? Jo, flere Kardashians. Bare se her:

FAMILIEN VET BEST: Khloe Kardashian, Lamar Odom, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kanye West, Kim Kardashian, Caitlyn Jenner og Kylie Jenner deltok på Kanye West sitt show for Yeezy Season 3 i februar 2016 i New York City. Jamie McCarthy/AFP.

Kardashian-familien stilte i oppsiktsvekkende store sauepelser og perlebelagte, matchende antrekk. Disse var designet av Balmains Olivier Rousteing i samarbeid med Kanye West. Vil du mimre? Her er alt du må vite om Kardashian-klanens ville motefest.

Next level

Et det et sted Kardashian-klanen virkelig har glitret er det under Met-gallaen. Under gallaen i 2018 ankom Kim i enda et åletrangt antrekk. Denne gangen i en gullfarget kjole fra Versace med detaljer som kors på både kjolen og i smykke.
Hvert år har motefesten et nytt tema, denne gangen var det «Himmelske kropper: Mote og den katolske fantasi» som var retningslinjene for kjendisene antrekk, noe KimK tolket på denne måten:

KJENTE FORMER: Kim iført en gullkjole som fremhevet de kjente formene under fjorårets Met Gala. Foto: Eduardo Munoz / Reuters
SOLOSHOW: Kim Kardashian West kom alene på den røde løperen. Foto: Reuters.

Se alle bildene: Kim Kardashian Wests ville stilforandring

Tenker nytt

Under Met-gallaen, som kanskje er årets største kjolefestm skapte Kendall Jenner overskrifter for å gå den andre veien i 2018. Under Met-gallaen i valgte Kendall en utradisjonell vri, nemlig å ha på seg bukser. Det var ikke hvilke som helst bukser, men noen bukser designet av Virgil Abloh, den kunstneriske lederen av Louis Vuittons linje for herreklær.

ELEGANT: Supermodellen kledd i hvitt fra topp til tå. Foto: Evan Agostini / AP.

Nakenkjolen med stor N

Er det noen som kan nakenkjoler er det The Kardashians. Denne kjolen fra Couture Louncloth som Kendall Jenner bar på Vanity Fairs Oscar-etterfest i 2019, må være en av de mest nakne nakenkjolene Kardashian/Jenner-klanen noen gang har brukt.

VÅGAL: Kendall Jenner hadde kveldens dristigste kjole. Resten av stylingen ble holdt enkel. Foto: AP.

Frontfiguren

Kendall Jenner har også fått rampelyset rettet mot seg på grunn av jobben som supermodell. Hun har også prydet flere kampanjer. Under fjorårets filmfestival i Cannes ankom Jenner i en rosa drømmekjole fra Giambattista Valli x H&M.

ROSA SUKKERTØY: Kendall Jenner dukket opp i denne rosa tyllkjolen som fikk stor oppmerksomhet i sosiale medier. Foto: Doug Peters/EMPICS/Pa Photos.

Smertefull og omdiskutert:

Denne dråpekjolen er kanskje et av de mest omdiskuterte Kardashian-antrekkene. Under fjorårets Met Galla ankom Kim Kardashian iført en åletrang skreddersydd kjole signert Thierry Mugler. Under kjolen hadde hun på seg et korsett som strammet så mye at hun har uttalt at det var svært smertefullt.

NYHETER

Kim Kardashian om Met-kjolen: – Aldri opplevd en sånn smerte

RETT FRA HAVET: Visjonen bak kjolen var at det skulle se ut som Kim kom rett opp fra havet, dryppende våt. Foto: Doug Peters / Pa Photos

Jenner + Jenner = wow

Igjen. Hva er bedre enn en Kardashian/Jenner på den røde løperen? Jo, flere. Det var ikke bare Kim som skapte overskriften under Met-gallaen. Også søstrene Kylie og Kendall Jenner dukket opp på rød løper i noen ville kjoler under gallaen. Antrekkene matchet hverandre med sterke farger og fjær.

SKILTE SEG UT: Søstrene Kendall og Kylie i lilla og oransje kjoler fra Versace under fjorårets Met Galla. Foto: Neilson Barnard / AFP
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.