Hertuginne Meghan kledd i Givenchy

UTE PÅ VIFT: Meghan Markle er på sin første offisielle opptreden sammen med dronning Elizabeth etter at hun giftet seg med Harry. Foto: AFP

Hertuginnen av Sussex fulgte kongelig etikette til punkt og prikke på sin første offisielle opptreden med dronningen. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Meghan Markle hadde torsdag sin første opptreden med dronning Elizabeth uten Harry ved sin side. Det skjer en snau måned etter at Meghan og Harry ga hverandre sitt ja.

NYHETER

Meghan og Harry viste seg første gang etter bryllupet

Hertuginnen og dronningen har lagt ut på tur med det kongelige toget, hvor de tilbrakte natten før de gikk av på togstasjonen i Cheshire nordvest for London.

TILBEHØR

Prinsesse Anne med raske briller

OFFISIELT BESØK: Dronningen og hertuginnen ankommer torgstasjonen i Chester

Meghan har på seg en elegant, kremhvit kjole signert den britiske designeren Clare Waight Keller for franske Givenchy med et svart belte i midjen. Waight Keller sto også bak brudekjolen til den tidligere skuespilleren. Hun hadde på seg svarte pumps fra Sarah Flint.

NYHETER

Meghan Markle og Diana

Dronningen på sin side, valgte en fargesterk kåpe med matchende hatt. Den limegrønne kåpen er designet av Stewart Parvin, mens hodeplagget er fra Rachel Trevor. Under kåpen kan man skimte at dronningen har på seg en hvit blomsterkjole.

MOTSTRIDENDE FARGER: Dronningen valgte en fargesterk, limegrønn kåpe, mens Meghan gikk for en enkel, kremhvit kjole.

På hennes første offisielle møte med dronningen ser det ut til at Meghan har fulgt kongelig etikette til punkt å prikke. Etter hun giftet seg med Harry er det nemlig forventet at hun gjør noen stilendringer.

KLÆR

Dette må du ha til sommergarderoben

Blant annet hadde hun på seg strømpebukse, som hun ved tidligere anledninger har vært foruten. Hun hadde også håret løst, istedenfor en «messy bun» som hun er kjent for. I tillegg hadde Meghan en clutch-veske i hendene, som er i tråd med dronningens ønsker.

Publisert: