Rebel Wilson slår tilbake mot redigerings-anklager

UT MOT KRITIKERE: Skuespiller Rebel Wilson. Foto: Reuters

Filmstjernen (38) går hardt ut mot dem som mener hennes nye magasincover er kraftig redigert.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Rebel Wilson er forsidemodell på den mai-utgaven av Vogue Australia. Skuespilleren har fått mye skryt for bildene, men flere beskylder henne også for at bildene er sterkt redigert.

– Det ser ut som en helt annen kvinne, skriver en Twitter-bruker.

– De redigerte bildet. Se på hendene og ansiktet hennes. Redigert tynnere. Hvorfor kan de ikke bare vise henne i hennes naturlige skjønnhet?, skriver en annen.

Det får 38-åringen til å reagere.

– Nei, det er ikke slanket. Jeg har bare spist sunt og trente i måneden før fotoshooten. Rett etterpå spiste jeg brownies, skriver skuespilleren på Twitter.

Wilson er kjent fra Hollywood-komedier som «Bridesmaids», «Pitch Perfect» og «How to Be Single».

For å motbevise kritikerne la Wilson ut et bilde som hun tok av bildemonitoren den dagen bildene til coveret ble tatt.

– Ikke si at disse bildene er kraftig redigert, for det er de ikke!, skriver hun på Twitter.

Den australske skuespilleren var tidligere i medienes søkelys etter at hun ble tilkjent over 28 millioner kroner i oppreisning av landets høyesterett etter at hun saksøkte to av Australias største publikasjoner.

Erstatningen kom etter at hun gikk til sak mot Bauer Media, utgiveren av «Woman's Day» og «Australian Women's Weekly» for ærekrenkelse og injurierende påstander. Hun donerte senere erstatningen til veldedige organisasjoner og den australske filmbransjen.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.