Har Kanye West tatt styringen? Sjekk Kim Kardashians nye stil

Har rapper og designer Kanye West (35) tatt styring over Kim Kardashians (31) garderobe? Sjekk hennes nye stil her.

Jennifer Bråthen
Publisert:

I april ble det kjent at rapperen Kanye West og reality-stjernen Kim Kardashian er stormende forelsket. Bare få uker etter at paret hadde snakket ut om forholdet og latt seg avbilde sammen ved en rekke anledninger, begynte motepressen å legge merke til Kardashians forvandling i klesstilen. Den var langt mer nedtonet og balansert enn tidligere.

LES OGSÅ: Slik unngår du å vise mer enn planlagt

I løpet av de månedene Kardashian har vært sammen med Kanye, har stilen hennes blitt mer klassisk. Hun har kledd seg i svart og hvitt, samt tatt i bruk mindre skrikende tilbehør. Håret og sminken har også blitt mer naturlig.

Det kan også se ut som det nye stjerneparet planlegger antrekkene sine sammen, for i løpet av de siste ukene har de vært oppsiktsvekkende likt kledd. Under BET Awards i California, dukket paret opp i hvitt, og i løpet av couture-uken i Paris har de blitt sett i en rekke matchende antrekk hvor de har byttet på å kle seg i svart og hvitt.

Britisk medier spekulerer nå i om det er Kardashians måte å fortelle verden at hun og Kanye er den perfekte matchen, eller om det er Kanye som har tatt grep og fått Kardashian til å sette mer pris på anstendige couture-kjoler.

Tidligere var Kardashian langt mer utfordrende og fargerik, men nå ser det ut til at utfordrende kjoler og vågalt tilbehør har måtte vike for mer tidløs design.

Kanye West har i løpet av de siste årene vist stor interesse for design og mote. I tillegg til å etablere seg som klesdesigner, har rapperen gjort flere vellykkede skosamarbeid med skogiganten Nike.

Både på scenen og på privaten er han gjennomført i stilen. Han briljerer med alt fra enkle jeans, skjorter og t-skjorter til skinnbukser, blazere og skinnjakker. «Watch The Throne»-stjernen har også opptrådd i skjørt signert det franske motehuset Givenchy. Alt i alt - Kanye er en stilsikker mann som er uredd når det kommer til å eksperimentere med mote. Så om han har en finger med spillet når Kardashian velger seg ut antrekk, er hun i trygge hender.

Publisert:

Finn mer innhold om: