Har Kanye West tatt styringen? Sjekk Kim Kardashians nye stil

Har rapper og designer Kanye West (35) tatt styring over Kim Kardashians (31) garderobe? Sjekk hennes nye stil her.

I april ble det kjent at rapperen Kanye West og reality-stjernen Kim Kardashian er stormende forelsket. Bare få uker etter at paret hadde snakket ut om forholdet og latt seg avbilde sammen ved en rekke anledninger, begynte motepressen å legge merke til Kardashians forvandling i klesstilen. Den var langt mer nedtonet og balansert enn tidligere.

LES OGSÅ: Slik unngår du å vise mer enn planlagt

I løpet av de månedene Kardashian har vært sammen med Kanye, har stilen hennes blitt mer klassisk. Hun har kledd seg i svart og hvitt, samt tatt i bruk mindre skrikende tilbehør. Håret og sminken har også blitt mer naturlig.

Det kan også se ut som det nye stjerneparet planlegger antrekkene sine sammen, for i løpet av de siste ukene har de vært oppsiktsvekkende likt kledd. Under BET Awards i California, dukket paret opp i hvitt, og i løpet av couture-uken i Paris har de blitt sett i en rekke matchende antrekk hvor de har byttet på å kle seg i svart og hvitt.

Britisk medier spekulerer nå i om det er Kardashians måte å fortelle verden at hun og Kanye er den perfekte matchen, eller om det er Kanye som har tatt grep og fått Kardashian til å sette mer pris på anstendige couture-kjoler.

Tidligere var Kardashian langt mer utfordrende og fargerik, men nå ser det ut til at utfordrende kjoler og vågalt tilbehør har måtte vike for mer tidløs design.

Kanye West har i løpet av de siste årene vist stor interesse for design og mote. I tillegg til å etablere seg som klesdesigner, har rapperen gjort flere vellykkede skosamarbeid med skogiganten Nike.

Både på scenen og på privaten er han gjennomført i stilen. Han briljerer med alt fra enkle jeans, skjorter og t-skjorter til skinnbukser, blazere og skinnjakker. «Watch The Throne»-stjernen har også opptrådd i skjørt signert det franske motehuset Givenchy. Alt i alt - Kanye er en stilsikker mann som er uredd når det kommer til å eksperimentere med mote. Så om han har en finger med spillet når Kardashian velger seg ut antrekk, er hun i trygge hender.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?