Vanity Fair ga Reese Witherspoon et tredje «bein»

OPTISK ILLUSJON: Reese Witherspoon måtte le da fans reagerte på at hun fremstår som trebeint på coveret av Vanity Fair. Foto: NTB Scanpix / Faksimile: Vanity Fair
OPTISK ILLUSJON: Reese Witherspoon måtte le da fans reagerte på at hun fremstår som trebeint på coveret av Vanity Fair. Foto: NTB Scanpix / Faksimile: Vanity Fair

Witherspoon og Oprah Winfrey har begge fått ekstra kroppsdeler på Vanity Fair-coveret, og tar det med en spøkefull tone. Likevel har magasinet måtte rette feilen på et av bildene. 

I starten av hvert år publiserer Vanity Fair en forside med flere av verdens største filmstjerner, i forbindelse med de mange prisutdelingene som finner sted i denne perioden. I år er tolv filmstjerner avbildet i finstasen, blant dem Reese Witherspoon.

En uheldig plassert skygge har imidlertid vakt oppsikt, da den får det til å virke som «Big Little Lies»-skuespilleren har et tredje bein. Ifølge Vanity Fair er det innsiden av kjolen til Witherspoon som skaper den optiske illusjonen, skriver BBC.

– Jeg har tre bein. Jeg håper alle kan akseptere meg for den jeg er, skriver skuespilleren spøkefullt på Twitter.

Witherspoon var imidlertid ikke den eneste som fikk et ekstra lem. I et annet bilde virker det som TV-dronningen Oprah Winfrey har tre hender.

Winfrey tok – som Witherspoon – tabben med et smil om munnen:

Dette virker å være en ren retusjeringstabbe, og Vanity Fair har fjernet Oprah's tredje hånd på sine nettsider:

– Hvordan kan man forvente at hun sjonglerer alt hun gjør med kun to hender? Vi retter feilen på nett, skriver magasinet på Twitter.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?