Britney delte budskap med norske Carolines sminkekunst

FANGET BRITNEY: Caroline Heggdal driver med sminkekunst. Det har Britney Spears lagt merke til. Foto: Caroline Heggdal/@iseecaroline
FANGET BRITNEY: Caroline Heggdal driver med sminkekunst. Det har Britney Spears lagt merke til. Foto: Caroline Heggdal/@iseecaroline

– En enorm overraskelse å bli repostet av dronningen selv, skriver Caroline Heggdal, etter at superstjernen Britney Spears nylig delte hennes bilde til 26 millioner Instagram-følgere. 

Tidligere i år skrev MinMote om Caroline Heggdal (27) fra Bærums Verk, som driver en sminkekonto på Instagram litt utenom det vanlige. Heggdal bruker nemlig ekte blomster som sminkekunst, og deler det med sine over 81.000 følgere.

Sminkekunsten har superstjernen Britney Spears lagt merke til, og torsdag repostet hun et av Heggdals bilder til sine 26,3 millioner følgere, og benyttet samtidig muligheten til å takke fansen for støtten hun har fått den siste tiden. Under bildet skriver Britney:

«Åh wow ... For en skjønnhet! Hun stjeler showet med bare ett øye. Gratulerer til henne. Jeg mener, det er en så nydelig verden og med bare ett øye kan vi bli sittende og ikke løpe vekk fra problemene våre uansett hvor mange det er. Øynene er sjelens vindu ... og gud jeg er så takknemlig for dere. Ps! Hold dere trygge mine kjære søte venner!»

I kommentarfeltet under bildet stiller fansen spørsmål til hva Britney egentlig vil få fram med billedteksten. «Dette gjør meg bare mer forvirret,» skriver en følger. «Jeg får angst av denne billedteksten,» skriver en annen.

– Jeg er starstruck!

Bakgrunnen for beskjeden til Britney, er at folk verden over den siste tiden har vist et sterkt engasjement i sosiale medier under emneknaggen #FreeBritney. Fansen spekulerer i om 38-åringen nærmest har mistet all frihet og kontroll over eget liv som følge av farens vergemål. Tidligere i september ble det kjent at Britney ønsker å gi verden innsyn i krangelen med faren.

Caroline Heggdal, som står bak bildet superstjernen bruker for å illustrere budskapet på Instagram, ble overrasket over den uventede reposten. På Instagram skriver hun:

«For en enorm overraskelse å bli repostet av dronningen selv, @BritneySpears! Jeg er alltid utrolig takknemlig for hver repost jeg får, hver supersøte kommentar dere poster og all kjærligheten dere deler, men jeg må si, Britney ... jeg er starstruck!»

Heggdal forteller til MinMote at hun har vært Britney-fan hele livet.

– Jeg hører fortsatt på mye av musikken hennes. Britney har alltid hatt en plass på spillelista, og vil alltid ha det, sier makeup-artisten.

FOTO OG SMINKE: Caroline Heggdal deler sin interesse for fotografi, blomster og sminke på Instagram. Foto: Privat
FOTO OG SMINKE: Caroline Heggdal deler sin interesse for fotografi, blomster og sminke på Instagram. Foto: Privat

Heggdal forstår at fansen reagerer på Spears' kommentar til bildet.

– Jeg tenker at hun er i en forferdelig situasjon, sier Heggdal om dramaet som utspiller seg rundt popstjernen og legger til:

– Jeg mener det er kommet en tid hvor Britney, dronningen av pop, må få lov til å leve et selvstendig liv uten at både faren og de nye vergene skal ha et siste ord.

Hvordan var din opplevelse i dag?