Guide til kjendisenes beste negletrender

Vi lar oss inspirere av kjendisenes kule negler og viser deg hvordan du kan få Katy Perrys eller Kim Kardashians alltid like vel manikyrte lanker.

Ingrid Bruvik
Publisert:

Kjendiser er ikke som alle andre. De har som regel tilgang på det nyeste på mote - og skjønnhetsfronten og kan stort sett velge og vrake i produkter og ulike behandlinger.

Vi andre plukker derfor gladelig opp ett triks eller to.

Men selv på en blasert kjendis- hånd er det noen trender som har kommet for å bli. Slik som fransk- manikyr, uv-lakk og folieklistermerkene.

Vi guider deg til stjerne-negler.

Franske følelser

Den franske manikyren er en klassiker som en hver kjendiskvinne med respekt for seg selv har et hett forhold til. Lakkemåten oppsto visstnok i 1975 da en Hollywood - regissør ønsket en allsidig og elegant farge på neglelakken til skuespillerinnen sin.

Og noe som matchet alle klærne i hennes garderobe. Siden har ”fransk manikyr” vært ensbetydende med stil og eleganse. Naturlig, dus og med kun en smal hvit tupp, er kjennetegnene til en chic fransk-manikyr.

Sett på: Victoria Beckham, Jennifer Aniston og Eva Longoria.

Slik gjør du: Fil neglen i ønsket fasong og puss forsiktig opp på neglen, slik at du fjerner alt smuss og fett. Legg deretter en base-coat for å beskytte neglen mot missfarging.

Deretter legger du den dusrosa fargen over hele neglen i ett tynt lag og lar det tørke. Gjenta to til tre ganger. Finn deretter en stensil og legg den på nedsiden av hvor du vil at den hvite streken skal gå.

Bruk kjernen en smal pensel slik at du enklere får streken tynn og jevn. Fjern stensilene å la det tørke.

Legg deretter ett til to lag med beige farge over hel fingeren. Avslutt med en top-coat.

Flott folie

Minx, Blix eller Chic Prints. Kjært barn har mange navn. Uansett, prinsippet er det samme.

Du legger (oppvarmet) folie på neglene. Dette ble en megatrend blant kjendiskvinner for noen år siden. Raskt og lite skadelig for neglen.

Og ikke minst, de utallige mønstermuligheter gjorde dette til en farsott. Hva med bilde av din kjære på neglene? Eller leopard, gull eller armymønster. Bare fantasien setter grenser.

Sett på: Katy Perry, Beyonce, Rihanna, og Lady Gaga.

Slik gjør du: For folie som trenger å varmes opp er salongbehandling det eneste alternativet. Og det mest kjente merke er Minx.

Flere og flere salonger tilbyr nå denne behandlingen. Ett sett med negler varer ca i to uker og koster ca rundt 400,kr.

Ved hjemmepåføring av folie så preparerer du neglen slik som ved vanlig lakkering.Finn deretter din størrelse og varm opp merkene i hånden før du legger de på.

Kutt deretter rundt kantene slik at de passer perfekt til din negl. Vips, så har du kjendisnegler for en liten stund.

UV- strålende

Prinsippet bak denne neglelakktrenden er superenkel. Perfekt manikyrte negler, som sitter i to til tre uker uten å flasse eller ripe. Og alt dette er gjort på et blunk.

Denne formen for manikyr har allerede vært i motebildet en stund, og flere salonger rundt om kring i landet tilbyr denne behandlingen.

Kjendiskvinnene har selvsagt kastet seg på dette fenomenet for lengst og er til stadighet å se med Shellac. Drømmekombinasjonen er franskmanikyr i uv- lakk.

Den vil vare hele sommerferien. Lakke måten fungerer også glimrende som pedikyr. Så neste gang du ser Jessica Albas sine perfekt pedikyrte føtter i sandaler, så skal du ikke se bort ifra at det er uv-lakk.

Sett på: Kim Kardashian, Jennifer Hudson og Demi Moore.

Slik gjør du: Shellac er en salongbasert behandling. Du kan stort sett velge mellom å komme med egenpleide negler. Eller om salongen preparerer neglene for deg.

Mange salonger foretrekker nok det sistnevnte. Da files neglene i ønsket fasong og smuss og fett blir tørket bort. Så blir det lagt ett lagt med underlakk. Den tørkes i en lampe med uv-lys og vifte. Så velger man farge.

Siden den spede begynnelse har det kommet utallige farger på markedet og det kommer stadig til nye. To lag med lakk og et lag med overlakk blir lagt i tynne strøk og tørket i lampa for hver gang.

Så når det siste laget er tørket, er det bare å grave i veska, skrape bort i bilnøklene eller fikle med glidelåsen på skoa, uten at det riper.

Ikke rart dette er en kjendisfavoritt.

Relevante artikler videre:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: