Michelle Obama i ville, lårhøye glitterboots: – Helt rått

STRÅLTE: Michelle Obama strålte i et vilt antrekk fra Balenciaga. Foto: Getty Images

Den tidligere førstedamen (54) overrasket alle med sitt desidert mest trendy antrekk til nå.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Michelle Obama er for tiden på turné for å promotere boken «Min historie».

Obama har alltid blitt hyllet for klesstilen sin, men etter tiden som førstedame var over har hun virkelig tatt det hele til et nytt nivå.

På et arrangement i New York City hvor hun skulle snakke om boken sin med ingen ringere enn motedronning Sarah Jessica Parker, hadde hun nemlig på seg en av de største it-merkene for tiden – det franske luksusmerket Balenciaga.

Hun hadde på seg en neongul satengkjole og toppet det hele med et par ville, lårhøye glitterboots i gull.

– Det er ikke lett å overgå Sarah Jessica Parker, men få kan krangle på at hun virkelig klarte det, skriver motemagasinet Harperz Bazaar.

GLITTERBOOTS: Sarah Jessica Parkers antrekk bleknet sammenlignet med Michelle Obamas neongule kjole og lårhøye støvletter. Foto: Getty Images

MinMote-leder Elise Alexandra Gulbrandsen er enig.

– Hun møter sko-dronning Sarah Jessica Parker som er kjent for sin stil, og topper hele dritten. Dette er sko om ville gjort selv Carrie Bradshaw misunnelig.

NYHETER

Mette-Marit med ny prikkekjole på Nobel-fest

Gulbrandsen påpeker at vi er vant til å se Michelle Obama i konservative klær, men at hun i den siste tiden har eksperimentert med stilen.

– Dette er faktisk helt rått! Da jeg først så bildene på Instagram trodde jeg måtte være photoshoppet. At den tidligere førstedamen velger lårhøye glitterboots er totalt uventet, men også helt fantastisk.

Den rebelske designeren Demna Gvasalia tok over Balenciaga i 2015, og har siden den gang har det franske motehuset stått for det heteste plaggene sesong etter sesong.

PÅ SCENEN: Antrekket til Michelle Obama ble samtaleemne på scenen. Foto: Getty Images

Kjolen er fra Balenciaga sin sommerkolleksjon for 2019, og ble presentert på moteuken i Paris tidligere i år. De lårhøye glitterbootsene har en prislapp på 2932 pund, som vil si i overkant i 32 000 norske kroner, før eventuelle momskostnader.

Antrekket ble også et samatleemne på scenen.

– Nå er jeg fri til å gjøre hva jeg vil, sa hun til Sarah Jessica Parker og la til at det ikke var noe hemmelig budskap bak valget av støvlettene.

– De var bare skikkelig søte – jeg bare: Det var noen fine støvletter, sa hun ifølge Vox.

NYHETER

Se, så like dronning Silvia og kronprinsesse Victoria er

Obama har mye regi over sin egen garderobe, men hun får hjelp fra stylist Meredith Koop. Koop fortalte i et intervju i New York Times tidligere i år at det viktigste for Obama er at antrekket er praktisk – selv om det kanskje ikke var tilfellet denne gangen.

– Hun stiller seg alltid spørsmål som: Hvilken overflate skal jeg gå på? Hvor mange arrangementer? Skal jeg sitte? Skal jeg stå?, forklarte stylisten.

Publisert: