Victoria’s Secret kalte Kate Upton for en blond fotballfrue – nå pryder hun katalogen

Undertøygiganten ser ut til å ha endret mening om den amerikanske modellen.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Kate Upton (20) jobbet tidligere som modell for undertøygiganten Victoria’s Secret, men i 2012 så samarbeidet ut til å være over for godt. Undertøymerkets casting-agent Sophia Neophitou sa nemlig til The New York Times at de aldri kom til å bruke Upton som modell i sitt undertøyshow:

– Hun ser ut som en fotballfrue med for blondt hår og med et ansikt som alle med nok penger kan gå og kjøpe seg.

Nå ser det ut til at Victoria’s Secret har skiftet mening om Uptons utseende. Hele baksiden av deres nye katalog prydes nemlig av Kate Upton i bare bh-en. Ifølge Huffington Post har undertøymerket imidlertid ikke inngått et nytt samarbeid med Upton, men brukt et flere år gammelt bilde av modellen.

Modellmamma i Team Models, Eivor Øvrebø, er ikke overrasket over at Victoria’s Secret velger å bruke en modell de selv har kritisert.

– Sånn er denne bransjen. I det ene øyeblikket kritiserer man folk og i det andre øyeblikket roser man dem, alt etter hvor mye kjendis de har blitt. Blir man kjendis, så blir man mer ettertraktet, sier hun.

I løpet av det siste året har Kate Upton gått fra å være bikinimodell med oppdragsgivere som herremagasinene Esquire og GQ til å bli tatt inn i varmen av motebransjen. Denne måneden pryder hun blant annet forsiden til verdens fremste motemagasin, amerikanske Vogue.

– Victoria’s Secret sparer jo penger på å bruke et gammelt bilde, men det kan jo også hende at de gjerne ville leie henne inn og fikk nei. Det hadde i alle fall vært forståelig om hun sa nei, når de har sagt så stygge ting om henne, sier Øvrebø.

Publisert:

Finn mer innhold om: