Dundas fikk stjerneskryt etter sexy visning

SJEFEN OG SJEFEN: Peter Dundas sammen med Anna Wintour.
SJEFEN OG SJEFEN: Peter Dundas sammen med Anna Wintour. CAITLIN OCHS / Reuters

Nordmannens nye kolleksjon hylles av kjendisene. «Wow, wow, wow», skriver artisten Ciara på Instagram.

Nordmannen Peter Dundas gjorde stor suksess som designer for kjente merker som Emilio Pucci og Roberto Cavalli. Men i 2017 bestemte Dundas seg for å starte sitt egne merke, Dundas World.

Siden den gang har vi sett plaggene hans på stjerner som Beyoncé (40), Ciara (35) og Hailey Bieber (24). Nå er han aktuell med en kolleksjon sammen med amerikanske Revolve, en online motegigant.

Stjernespekket oppmøte

New York kryr av kjente fjes om dagen. Kolleksjonen til Dundas og Revolve vises nemlig frem i forbindelse med moteuken. Dit har stjernen som Kylie Jenner (24) tatt turen. Hun avslørte nettopp at hun venter sitt andre barn, og i motsetning til sin første graviditet hvor alt ble holdt hemmelig, er Jenner klar for å vise sin voksende mage frem. Se bildene her!

Under Dundas-visningen var også flere stjerner å se. Alessandra Ambrosio (40), Emily Ratajkowski (30), Ciara (35) og La La Anthony (39) var bare noen av kjendisene som hadde tatt turen for å se på den nye kolleksjonen.

KJENDISTETT: Flere stjerner hadde tatt turen til Dundas’ visning.
KJENDISTETT: Flere stjerner hadde tatt turen til Dundas’ visning. Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Vogue-redaktør Anna Wintour var også tilstede for å se på nordmannens samarbeidskolleksjon. Hun tok seg også tid til å slå av en prat med Dundas. Etter visningen hadde det amerikanske motemagasinet følgende å si om den nye kolleksjonen:

«Sexy er trendy, og Dundas har alltid vært en del av det samtaleemnet.»

VOGUE-DOMMEN: Det amerikanske motemagasinet, hvor Anna Wintour (t.h.) er redaktør, sier den nye kolleksjonen til Peter Dundas (t.v.) er sexy!
VOGUE-DOMMEN: Det amerikanske motemagasinet, hvor Anna Wintour (t.h.) er redaktør, sier den nye kolleksjonen til Peter Dundas (t.v.) er sexy!CAITLIN OCHS / Reuters

Artisten Ciara, som har vært en god venn av Dundas lenge, falt pladask for kolleksjonen. «Visningen var i fyr og flamme», skriver sangstjernen på Instagram etterfulgt av en aldri så liten flamme-emoji. «Wow, wow, wow! Så stolt av deg. Elsker deg!»

IMPONERT: Ciara (t.h.) skriver på Instagram at hun er stolt av Peter Dundas og at kolleksjonen falt i smak. Her er hun sammen med Emily Ratajkowski.
IMPONERT: Ciara (t.h.) skriver på Instagram at hun er stolt av Peter Dundas og at kolleksjonen falt i smak. Her er hun sammen med Emily Ratajkowski.Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Da visningen var ferdig tok Dundas med seg sin lille baby ut på catwalken for å takke de som deltok. Det var i juni Dundas delte gladnyheten om at han og partneren Evangelo Bousis ble foreldre til lille Alexios Peter Bousis-Dundas. Lille Alexios Peter hadde fått på seg et stort hørselvern da han ble båret ut på catwalken av en stolt pappa.

Dundas er særlig kjent for sine sexy partykjoler, og det manglet ikke av dem på catwalken. Bare se her:

CAITLIN OCHS / Reuters
CAITLIN OCHS / Reuters
CAITLIN OCHS / Reuters
CAITLIN OCHS / Reuters
CAITLIN OCHS / Reuters

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER? Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM!

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?