Nyheter

Halsey angrer på Victoria's Secret-opptreden

STORT SHOW: Halsey var en av artisten som opptrådte under årets Victoria's Secret Fashion Show som ble spilt inn i New York City. Her sammen med Bella Hadid på catwalken. Foto: AFP

Artisten Halsey (24) angrer på at hun opptrådte på Victoria's Secret Fashion Show etter kontroversielle kommentarer.

 • Ingeborg Aspeli
Publisert:

Victoria's Secret Fashion Show ble spilt inn i november, men det er ikke før de siste dagene det har blitt vist på TV-skjermer verden over. Supermodeller som Adriana Lima, Winnie Harlow, Elsa Hosk og norske Frida Aasen gikk nedover catwalken for å vise de siste trendene innen undertøy. Flere artister opptrådte også på det som omtales som verdens største moteshow, deriblant Ashley Nicolette Frangipane, bedre kjent under artistnavnet Halsey.

NYHETER

Victoria's Secret får kritikk

Halsey angrer imidlertid på at hun fremførte hiten «With Out Me» under showet. Hun skriver på Instagram at hun har beundret Victoria's Secret Fashion Show siden hun var liten, og at «det skulle egentlig bli den fineste kvelden i år».

– Men etter jeg filmet inn opptredenen har det kommet noen kommentarer om showet som jeg rett og slett ikke kan ignorere, skriver hun.

ANGRER: Halsey angrer på at hun opptrådte på showet til det amerikanske undertøysmerker etter at de uttalte at de ikke har mangfold på catwalken fordi de vil formidle en «fantasi». Foto: AP

Kommentarene hun sikter til kom fra markedssjefen i Victoria's Secret, Ed Razek.

Showet har nemlig fått heftig kritikk for manglende mangfold når det kommer til kropp og at de ikke inkluderer transkjønnede personer. Motemagasinet Vogue spurte Rezek om kritikken som svarte at de ikke inkluderer forskjellige kroppsfasonger eller transkjønnede fordi «Victoria's Secret-showet er fantasi», som ikke disse er en del av.

Det fikk både kroppspositivister og LHBT-fellesskapet til å se svart, og det endte med at Victoria's Secret-sjefen, Jan Singer, måtte gå av. Razek har i ettertid unnskyldt seg for kommentaren.

Halsey, som selv har vært åpen om at hun er biseksuell, skriver videre i Instagram-posten:

– Som et medlem av LHBT-fellesskapet har jeg ingen toleranse for manglende mangfold, spesielt ikke det som er motivert av stereotypi.

Hun fortsetter med å oppfordre fansen til å rette oppmerksomheten Glsen, en organisasjon som jobber for rettighetene til LHBT-fellesskapet.

NYHETER

Høydepunktene fra Victoria's Secret-showet 2018

Hun skriver at hun har gjort en stor donasjon til organisasjonen som et svar på kommentaren til Razek.

– Hvis du er en transperson som leser dette, og disse kommentarene har fått deg til å føle deg fremmedgjort eller utstøtt, så må du vite at du ikke står alene. Vi står sammen, og komplett og total aksept er den eneste «fantasien» jeg støtter, avslutter hun.

Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Melania Trump forsvarer seg etter julepynt-slakt

 2. NYHETER

  Supermodell Josephine Skriver forlovet

 3. NYHETER

  Ariana Grande har dekket over kjæreste-tatovering

 4. NYHETER

  Sarah Michelle Gellar får hard kritikk etter Thanksgiving-kommentar

Relaterte artikler

NYHETER

Victoria's Secret-sjef går av etter kontroversielle kommentarer

NYHETER

Ny Victoria's Secret-topp går av

NYHETER

Victoria's Secret-modell: Showet er avlyst

NYHETER

Rihanna kledde opp kjendisene i undertøy før moteshow

NYHETER

Valentina Sampaio er Victoria's Secrets første transkjønnede modell

NYHETER

Forskere: Victoria's Secret-modellene har blitt smalere

NYHETER

Victoria's Secret gjør helomvending