David Beckham hylles for å stille med sminke på magasinforside

FOTBALLSTJERNE: David Beckham hylles for magasinforsiden. Foto: AFP
FOTBALLSTJERNE: David Beckham hylles for magasinforsiden. Foto: AFP

Den britiske fotballstjernen (43) pryder forsiden Love Magazine med en av sesongens største skjønnhetstrender – grønn øyenskygge.

David Beckham er på forsiden av denne månedens Love Magazine. Ikledd en hvit dressjakke fra Dior og lyserosa skjorte poserer han mysende til siden. For anledningen har den tidligere fotballstjernen også fått på seg smaragdgrønn øyenskygge som matcher blomstertatoveringene hans på nakken.

Grønn øyenskygge er en av sesongens største skjønnhetstrender, skal vi tro stjernen på Golden Globes. Blant andre Camilla Belle og Jaime King lot nemlig grønn øyenskygge fremheve antrekket på prisutdelingen.

untitled link

Det er tydelig at det ikke er ofte man ser mannlige stjerner med sminke, da bildet i skrivende stund fått over 32.000 likes på Love Magazine sin Instagram. Kommentarfeltet er også fylt med gode ord.

– I oldtidens Egypt og andre steder brukte både kvinner og menn sminke. Jeg er glad han bringer det tilbake, skriver en fan i kommentarfeltet.

– Mer sminke på menn! skriver en annen.

Victoria Beckham, som er klesdesigner og tidligere mest kjent under kallenavnet Posh Spice, har også delt et bilde av magasinforsiden på Instagram hvor hun gratulerer ektemannen.

– Det er ingen tvil om at dette fremtidsrettede coveret også vil inspirere andre menn og kvinner til å føle seg komfortable i sin egen hud, skriver magasinet Marie Claire.

Beckham forteller i intervjuet med Love Magazine at han alltid har vært usikker, bortsett fra på fotballbanen.

– Jeg var alltid den ungen i hjørnet som egentlig ikke sa så mye. Men når jeg var på fotballbanen var jeg selvsikker. Det var det eneste jeg ønsket meg: Å bli en profesjonell fotballspiller, sier han.

Hvordan var din opplevelse i dag?