LFW: Ian McKellen dukket opp på catwalken

OVERRASKET: Ifølge Vogue skal Ian McKellen selv ha bedt om å åpne showet til S.S.Daley.

Den anerkjente skuespilleren overrasket alle.

Malin Gaden
Publisert:

Februar er en måned stappfull av moteuker og akkurat nå er det full fest i London. Merker som Burberry, JW Anderson og Roksanda er alle klare for å vise frem sine nye kolleksjoner under London Fashion Week (LFW), men det er også noen mindre kjente navn som inntar catwalken.

Blant dem er S.S.Daley. Merket, som drives av Steven Stokey-Daley, har nærmere 75.000 følgere på Instagram, men har allerede hatt klærne sine på kjente fjes som Harry Styles (29) og Cate Blanchett (53).

Nå har S.S.Daley vist frem kolleksjonen sin for høsten og vinteren 2023, og de oppmøtte gjestene fikk seg litt av en overraskelse under visningen.

Ut på catwalken kom nemlig en av verdens største stjerner: Ian McKellen (83).

NYHETER

Lisa Rinna overrasket alle under moteuken i København

Iført en oversized dress, samt skjorte, tørkle i halsen, hatt og en bok i hånden, stirret stjernen på motebransjen som satt godt plassert på første rad.

Like etterpå fremførte han et dikt av Alfred, Lord Tennyson.

Ifølge Vogue skal den anerkjente skuespilleren ha kontaktet designeren selv.

– Du sier ikke nei til Sir Ian McKellen. For å være ærlig, så kunne jeg ikke tro det, sa Steven Stokey-Daley til det amerikanske motemagasinet før visningen.

Designer Steven Stokey-Daley (t.h.) sier til Vogue at Ian McKellen selv ba om å åpne visningen, og at det er noe man ikke sier nei til.

Blant stjernene som fikk være vitner til at selveste «Gandalf» åpnet moteshowet, var Anna Wintour (73). Men det var selvfølgelig ikke bare Vogue-redaktøren som fikk med seg det spesielle øyeblikket.

KLÆR

Moteuken i København: 18 antrekk vi gjerne kopierer

Anna Wintour på første rad.

Ian McKellens catwalkopptredenen har spredt seg som ild i tørt gress i sosiale medier.

Overraskelsen falt blant annet i smak hos magasinet Dazed, som delte en video av det hele med sine nesten to millioner følgere på Instagram.

Du skal heller ikke se bort ifra at journalisten bak kameraet var en aldri så liten «Ringenes Herre»-fan. Teksten til videoen lyder nemlig som følger: «Go off Gandalf».

I kommentarfeltet blir S.S.Daley hyllet for å bruke eldre modeller i visningen sin.

«Elsker å se dette. Det handler ikke alltid om den hotte unge skuespilleren eller personen», skriver en Instagram-bruker mens en annen følger opp med følgende:

«Vi trenger flere eldre mennesker på catwalken!!!!! Vær så snill!!! Selv om jeg er ung elsker jeg å se alle aldre. Mote har ikke en utløpsdato, så la oss slutte å late som at det bare er for unge mennesker.»

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: