Meghan valgte grønt for sin siste kongelige oppgave

GRØNT ER SKJØNT: Meghan Markle trådde ut av sin kongelige tilværelse med et elegant antrekk som hylles av internasjonal motepresse. Foto: Doug Peters

Hertuginne Meghan Markle (38) fullførste sitt siste kongelige oppdrag iført elegant kreasjon fra favorittdesigneren Emilia Wickstead. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Grønt er skjønt, og hertuginne Meghan Markle var et eksempel på det da hun og prins Harry deltok på en gudstjeneste med dronningen i Westminister Abbey, mandag ettermiddag. Dette var offisielt den siste kongelige oppgaven for Meghan og Harry før de trekker seg tilbake fra offentligheten 31. mars.

Bakgrunn: Skal ikke lenger bruke kongelige titler og mister pengestøtte – får dronningens støtte

FORNØYD: Meghan Markle strålte i det knallgrønne antrekket signert Emilia Wickstead. Foto: Matt Crossick/Empics

38-åringen valgte et grønt antrekk fra en av hennes favorittdesignere, Emilia Wichstead, på den store dagen. Internasjonale medier som Harper's Bazaar, Hello og Fashionista hyller antrekket og beskriver det som et perfekt valg på den store dagen.

– Meghan fikk alles oppmerksomhet iført en elegant, asymmetrisk kjole med draperte detaljer ved halsen, skriver Hello og fortsetter:

– For et moteøyeblikk!

– Slående vakker, skriver Harper's Bazaar om antrekket.

Dagen i forveien fikk Markle skryt for sitt helrøde antrekk under Mountbatten Music Festival.

ELEGANT: Meghan Markle spaserte ut av det kongelige rampelyset med eleganse, skriver internsjonale motenettstedet. Foto: Doug Peters/EMPICS

Markle stylet kjolen med en pilleske-hatt fra William Chambers, veske fra Gabriela Hearst (som hun gikk med for første gang i 2018) og beige pumps fra Aquazurra. Øredobbene var fra Birks. Dette var det siste antrekket Markle var iført som offisielt medlem av den britiske kongefamilien.

KJENDIS

Alt du må vite om stilen til Meghan Markle

«Meghan-effekten»

I likhet med flere unge, kvinnelige monarker har Markle fått kjenne rampelysets intensitet på kroppen. Siden forlovelsen med prins Harry har britisk og internasjonal presse skrevet om henne hver uke, og det hun har hatt på seg har fløyet ut av butikkene.

Fashionista er blant motemediene som har dedikert en egen spalte til hertuginnen som fikk det passende navnet, «Meghan Wore a Thing».

I slutten av mars mister hertugparet sine royale titler og trekker seg tilbake for å leve et mer stille og privat liv i Canada og Los Angeles med sønnen sin Archie.

Publisert: