Barbert hode er fortsatt hot

Barberte hårfrisyrer er sommerens mest ekstreme hårtrend. Sist i rekken av barberte stjerner er stilsikre Rihanna, som nylig barberte bort alt underhåret. Det ser ut til at den barberte trenden er fortsetter en stund til.

Mari Glans
Publisert:

Modellen Alice Dellal har lenge rocket sin barberte hårsveis, som for en stund siden var unik blant profilerte menneske i moteverdenen. Folk ble mer sjokkerte da den søte og yndige artisten Cassie fulge etter med en enda mer ekstrem variant.

«Noe som vil sjokkere moren din, men få henne til å kalle deg en ROCK STAR» skrev Cassie på sin egen Twitter etter at hun publiserte bildet av sin nye frisyre.

Flere hårtrender i sommer!Sideskillen er tilbake

Rihanna mer ekstrem

Etter Cassie har flere fulgt etter, blant annet MTV-programleder La La Vasquez. Sist i rekken er derimot RnB-stjernen Rihanna, som er kjent for sine veldig trendy hårfrisyrer. Rihanna har lenge hatt en såkalt disconnection-klipp, med forskjellige lengder hvor noen er helt korte. Men med den siste frisyren sin har hun dratt trenden litt lengre enn de andre, hun har nemlig barbert underhåret over hele hodet, og bare latt håret som er igjen på toppen bli igjen. Frisyren til Rihanna er nå nesten som en klassisk hanekam.

Prøv noe nytt på håret!Få sommerens kuleste hårfrisyre

Salt-N-Pepa først ut

Men de trendy jentene som barberer av seg håret har ikke funnet opp kruttet på nytt. Denne hårfrisyren har nemlig blitt gjort flere ganger tidligere. Først ut var den kvinnelige rapgruppen Salt-N-Pepa, som herjet hitlistene på 80- og 90-tallet. Jentene hadde barbert den ene siden av håret, mens den andre siden var dekket av bleket krøllpermanent.

Skal du klippe deg?Slik får du frisyren du vil ha

Kelis og Selma Blair

I nyere tid er det hiphop-artisten Kelis som har rocket denne hårfrisyren, og barberte den ene halvdelen av hodet sitt i 1996. Hun fikk derimot beholde frisyren helt for seg selv.

Ti år etterpå var det Selma Blair som overraskende nok valgte en delvis barbert frisyre. Skuespilleren har alltid hatt trygge og klassiske hårfrisyrer, men ble straks mye kulere og edgy med den asymmetriske klippen med barbert halvside.

Håret blir også solbrent!Beskytt håret ditt i sommer

Relevante artikler videre:

Er håret ditt matt og livløst?Slik får du skinnende og glansfullt hår

Plei håret ditt riktig!Hårpleie-guide for sunt og vakkert hår

Få fine sommerkrøller!Tre snarveier til sommerlige krøller

Kjøp hårprodukter på nett!Her er de beste nettbutikkene for hår

Publisert:

Finn mer innhold om: