Kjendisene elsker hippietrenden

Gjør som stjernene og kle deg i sommerens mest behagelige og komfortable trend - hippietrenden.

Cathrine Elnan
Publisert:

Hippiestilen har lenge vært tilbake i motebildet, men denne sesongen fikk den et ekstra comeback med de fotside maxikjolene, haremsbuksene og batikktrenden. Lek deg med komfortable tunikaer, elegante kaftaner og store, fargerike smykker.

Maxi

Både maxiskjørtene og maxikjolene har vært sterkt tilstede i motebildet denne sommeren, og de gulvlange variantene er perfekte hvis du liker hippietrenden. Maxikjolene finnes i mange varianter, men hvis du virkelig vil kle deg som et blomsterbarn kan du velge en kjole i et lett og svalt stoff, med batikk-, etno- eller blomstermønster.

Lurer du på hvilken maxikjole du skal velge?Få inspirasjon her!

Foretrekker du skjørt?Her er noen av sommerens hotteste skjørt!

Tresko og gladiatorsandaler

Hippiene matchet kanskje ikke kjolene sine med de tradisjonelle clogsene på 60- og 70-tallet, men det har vist seg å være en flott kombinasjon i 2010. Det er også praktisk med litt hæler under fotsålene hvis du bruker lange kjoler, da slipper du at kjolekanten når ned til bakken. Hvis du ennå ikke er helt komfortabel med treskotrenden, kan du også velge et par kilehæler. Og hvis høye hæler ikke er din stil, passer hippietrenden perfekt til et par flate gladiatorsandaler. Det er en kombinasjon som sjelden går galt.

Skal du på salg?En perfekt anledning til å finne et par lave sandaler!

Tilbehør

Store smykker, lange halskjeder og bandanaer er noe av tilbehøret som er essensielt innenfor den hippieinspirerte trenden. Hvis du ønsker å ta stilen helt ut kan du godt kjøre på med både armbånd, smykker, ringer og hårband. Her kan du gjerne dra litt på, det ene tilbehøret utelukker ikke det andre, tvert imot. Hvis du ikke føler deg så modig, kan du godt konsentrere deg om et enkelt tilbehør. Store vesker, gjerne med frynser, og runde solbriller, á la John Lennon, er også noe du kan smykke deg med hvis du ønsker å sette prikken over i-en.

Lurer du på hva du skal ha på nesen resten av sommeren?Her er de hotteste solbrillene!

Håret

Det tradisjonelle midtskillet har fått en renessanse, og de siste årene har hårfrisyren blitt observert både blant modellene på catwalken og fashionistaene. Den enkle, men kule frisyren er også perfekt for den bohemske hippiestilen. En annen trendy variant er den tuperte fletten. Det viktigste er uansett at håret skal være avslappet, sexy og mykt.

Slik får du modellenes midtskill! Få tips her!

Relevante artikler videre:

La neglene synes!Her er de hotteste neglefargene

Lilla er hot på øynene!Slik får du looken

Kvinner vil bli kvitt cellulittene!Cellulittundertøy utsolgt på rekordtid

Slik legger du perfekt solpudder!Få påføringstips her!

Publisert:

Finn mer innhold om: