Crystal Renn blir ansiktet til Jean Paul Gaultiers høstkolleksjon

Motebransjens mest berømte «plus size»-modell blir det nye ansiktet til en av verdens største moteskapere, Jean Paul Gaultier. Samtidig avfeier hun slankespekulasjonene.

Cathrine Elnan
Publisert:

Renn har hatt flere karrieremessige høydepunkt i løpet av det siste året – hun har vært på forsiden av magasinet «Glamour», gått på catwalken for «Chanel» og vist fram kurvene i anerkjente «V Magazine». Og nå har hun landet et nytt stort oppdrag.

– Å være med i denne kampanjen er ikke bare høydepunktet i karrieren min, men i livet mitt, forteller Renn til nettstedet stylelist.com.

Dette er Hollywoods peneste!- Jeg husker fremdeles alle de negative kommentarene.

– Kun spekulasjoner

Den siste tiden har både media og fans bekymret seg for modellens vektutvikling, og bilder av en stadig slankere Renn har dukket opp med jevne mellomrom. Mange var urolige for at modellen, som tidligere led av alvorlige spiseforstyrrelser, hadde fått et tilbakefall og blitt syk igjen. I kampanjebildene for Jean Paul Gaultier er 24-åringen også merkbart tynnere enn sist gang hun jobbet med den kjente designeren.

Men nå slår Renn tilbake mot ryktene.

– Disse ryktene er basert på spekulasjoner, ikke fakta. Jeg er fremdeles en størrelse 40, jeg tar godt vare på meg selv og jeg har det veldig bra, sier hun til stylelist.com.

Lurer du på hva som kler store størrelser best?Her kan du få gode råd!

Skal lage egen «plus size»-kolleksjon

På spørsmål om hva det nylige vekttapet skyldes, forteller Renn at hun har begynt å trene for første gang på syv år.

– Vekttapet begynte med stress, og da jeg dro på ferie begynte jeg å gå turer. Det har jeg fortsatt med, og jeg har også begynt med yoga, forteller Renn.

Men modellen understreker at hun ikke har tenkt å forlate «plus size»-kategorien. Nå har hun planer om å lage en egen kolleksjon for store kvinner.

– Etter å ha tilbrakt så mange år med stylister og modeller med ulike kroppsfasonger vet jeg hva som kler de forskjellige kroppstypene, så det er naturlig at det blir det neste steget for meg, forteller Renn.

Relevante artikler videre:

Kvinner vil bli kvitt cellulittene!Cellulittundertøy utsolgt på rekordtid

Trendy plus size-kolleksjon!Forever 21 lanserer linje for store størrelser

Har du cellulitter?Slik gjør du dem mindre synlige

Har du eple-, pære- eller timeglassfigur?Finn riktig bikini til din kroppsfasong

Publisert: