Vippeextensions

Jeg tror mange jenter drømmer om å kunne stå opp om morgenen, uten å behøve å ta på mascara. Noen er så heldige at de har tykke og fyldige vipper fra naturens side, mens andre (som meg) har lange vipper uten så mye fylde. For å få et løft, bruker jeg nesten alltid mascara.

Jeg har lenge ønsket å teste vippeextensions og syntes det var en yppelig anledning i forbindelse med at jeg skulle til New York.

Jeg testet mine hos Saksen på Løren sist torsdag. Det første som skjer er at du velger lengde på vipper (jeg fikk 12-14). Så teiper de under øynene dine for at vippene ikke skal sette seg fast i undervippene. Du ligger med øynene igjen under hele prosessen, som tok ca 1 1/2 time. Vippene limes på èn og èn av dine egne vipper og er et skikkelig pirkearbeid. Hele prosessen er ganske smertefri, det eneste som var litt ubehagelig var når teipen skulle av helt til slutt. Resultatet ble mye lengre og fyldigere vipper, og etter et par dager så kan jeg si at jeg gjerne gjør dette igjen. Jeg har ikke hatt på meg mascara siden torsdag, og det er utrolig deilig. Men som alltid er det positive og negative opplevelser med det meste.

Vil du se hvordan det gjøres? Mari testet vippextension for minMote.

Negativt

Tenk deg godt om før du velger lendge. Jeg synes vippene mine ble for lange. Jeg spurte om jeg kunne klippe de til, men det skal du helst ikke, for å beholde den naturlige bøyen. Det hørte jeg ikke på, men klippet de til som jeg ville og nå er jeg fornøyd med lengden.

Det tar lang tid.

Vippene er stive og litt uvante i begynnelsen. Du må gre igjennom vippene hver morgen med en tannbørste, så de legger seg fint.

Du kan ikke bruker make-up fjerner med olje, det løser opp limet til vippene.

Det koster. Første behandling ligger på ca 1200 kroner, mens etterfylling av vipperkoster rundt 4-500 kroner, alt etter hvilken salong du velger.

Resultatet varierer. Vippene sitter fra ca 3 til 6 uker.

Positivt

Du slipper mascara! Jeg har ikke brukt mascara siden jeg fikk vippene på torsdag og for meg er det lettvint og tidssparende. Samtlige har kommentert hvor fint de synes resultatet ble.

Vippene er både fyldigere og lengre. Du får en glamorøs og lekker Hollywoodlook.

Du får et mer våkent blikk.

Selve prosessen er relativt smertefri.

Du bruker mindre tid på badet. Perfekt for de som har dårlig tid om morgenen.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?