Nå designer hun smykker

Angelina Jolie elsker å skinne i statementsmykker på den røde løperen. Nå har hun laget en egen kolleksjon til inntekt for veldedighet.

silje
Publisert:

Stjernen er ikke fremmed for å bruke kjendisstatusen sin til å samle inn penger for veldedige formål, deriblant Røde Kors og FN.

Nå har hun teamet opp med den kjente smykkedesigneren Robert Procop og designet en smykkekolleksjonen som har fått navnet «Style of Jolie», melder People.

Inntektene fra salget går til organisasjonen «Children in Crisis», som hjelper barn i kriseområder over hele verden.

Kolleksjonen er inspirert av smykker Jolie selv har brukt på den røde løperen, og mange av dem er store statementsmykker og cocktailringer i sterke farger.

Jolie brukte selv et av kjedene ifjor da hun gikk på den røde løperen i Berlin på premieren til filmen «Salt.»

MinMote.no - Norges største moteside

Eksklusive smykker

Jolie har jobbet med kolleksjonen de siste ni månedene. Og foreløpig er de på utstilling i Juliens Gallery i Beverly Hills, der kundene må gjøre avtaler for å ta kolleksjonen og de dyre smykkene i nærmere øyesyn.

- Vi har lagt vekt på å fremstille smykkene som kunst. Men hovedformålet er å kunne samle inn penger som kan hjelpe barn i kriserammede områder, sier Robert Procop til People.

Kjendistilhengere

Statementsmykkene har allerede skapt interresse i Hollywood, og flere har lagt sin elsk på de eksklusive smykkene. Robert Downeys Jr. kone, Susan Downey, bar blant annet et par statementøredobber under Oscar-utdelingen i februar.

Relevante saker videre:

Sett farge på garderoben med smykker og sko! Her er vårens fineste tilbehør

Orange og vårlig. Få inspirasjon av minMotes aprilfavoritter

Publisert: