Her er minMote-redaksjonens sommerønsker

Sommeren er godt i gang, og butikkene bugner av fristende klær og tilbehør. Her er minMotes sommerønsker.

minMote kan ikke vente med å ta fatt på sommerhoppingen. Duse toner, iøynefallende smykker og søte bikinier står øverst på ønskelisten til de fleste i redaksjonen. La deg inspirere og nyt sommeren!

Sonia Huanca Vold, minMote-ansvarlig:

– Jeg er avhengig av komfortable klær når det er varmt, som avklippede shortser og løse overdeler. De perfekte sommersandalene har jeg allerede funnet på Zara!

– Paris er min favorittby, og jeg er der flere ganger i året. Frem mot ferien skal jeg bla i en inspirerende Paris-bok og overbevise meg selv om at det er på tide med en ny tur.

– Om sommeren er jeg ikke så glad i for mye tilbehør eller sminke. Et etniske innslag og en kremet skimmer-stick som fremhever brunfargen er alt som trengs. Også jukser jeg litt med vippe-extensions som holder hele sommeren - da slipper jeg å tenke på rennende maskara.

Jennifer Bråthen, journalist:

– Denne sesongen har jeg elgant styrt unna pastelltrenden, men når det kommer til neglelakker lar jeg meg friste. Derfor lar jeg en av sommerens pastellakker fra Deborah Lippmann tilføre antrekkene mine litt farge.

– Jeg havner lett i bikini, denimshorts og singlet om sommeren. Det er et antrekk jeg gjerne bruker gjennom en hel dag. Hvis varmegradene har dratt meg ut i parken og bylivet plutselig frister, bytter jeg Converse-skoene ut med et par frynsestøvletter og slenger en olajakken over skuldrene.

– SuMisuras enkle smykker, uten for mye farger og detaljer, får jeg ikke nok av. De rimelige prisene gjør at smykkegarderoben min vokser for hver kolleksjon som kommer.

Martine Lunder, journalist:

– Jeg elsker bikinier og var egentlig ganske fornøyd med samlingen inntil jeg så denne nydelige bikinien fra Miu Miu. Den er rett og slett helt perfekt i både fasongen og fargen, som passer perfekt til sommerbrun hud.

– Jeg er egentlig ikke så glad i smykker, men norske Sumisura lager utrolig vakre armbånd. Helt øverst på ønskelisten står et tynt gullarmbånd med en turkis stjerne - akkurat passe sommerlig. Sminken dropper jeg gjerne om sommeren, men denne leppepomaden pleier leppene og har en fresh rosafarge.

– Boken fra Harper's Bazaar inneholder deres beste motebilder gjennom tidene og blir med i strandbagen, eller opp i sofakroken hvis det fortsetter å regne hele sommeren.

Ingrid Bruvik, journalist:

– En hvit bikini med cup står høyt oppe på ønskelisten i år - den blir fin mot sommerbrun hud!

– En lett sommerkjole er et "must". Denne tynne bomullskjolen er lett å slenge både på og av. Perfekt over bikini på vei til stranden!

– Sommerbrun hud krever ikke mye sminke, men litt lett mineralpudder gir akkurat den perfekte mengden glød og beskyttelse. Huden og håret skal få fukt med oljen fra Nuxe.

LES OGSÅ: Dette vil vi se på gutta i sommer - motebransjens drømmegutter

LES OGSÅ: Sommersalget er i gang - dette bør du se etter

LES OGSÅ: Dette bør du ha i feriekofferten

Hvordan var din opplevelse i dag?