Dette vil vi se på gutta i sommer - motebransjens drømmegutter

Skal du oppdatere sommergarderoben? Her er klærne damene i motebransjen vil se på gutta denne sommeren.

Det er ikke så mye som skal til før jentene legger merke til velkledde menn i bybildet. Skal man lytte til damene i motebransjen er ofte de enkle klesoppdateringene de beste. Sats på gode basisplagg, tidløst tilbehør og personlige detaljer.

Sonia Huanca Vold, minMote-ansvarlig:

Sonia lar seg fascinere av James Franco, «27 Hours»-skuespilleren med det lure smilet.

– Når det kommer til menns bekledning foretrekker jeg det veldig enkle. Det betyr ikke at jeg ikke liker menn som vet å kle seg. James Franco har en rekke ganger vist at han mestrer å dresse seg opp uten å miste grepet på sin avslappede stil.

– Jeg har plukket ut klær jeg gjerne vil se menn oftere i. Denne sommeren bør menn dra frem skjorte og dress når anledingene byr seg. Et par kule solbriller og tredagsersskjegg gjør det hele litt mer interessant og mindre «glatt».

Celine Irgens Aagaard, redaktør i Mag:

Celine mener norske menn fortsatt har mye å lære av «Dark Shadow»-skuespilleren Johnny Depp, som åpenbart elsker å eksprimentere med klær.

– Johnny Depp har en avslappet, kul og bohemsk stil. Han bryr seg lite om trender, er tro til sin stil og sine store skjerf - sommer som vinter. Jeg liker den litt tilfeldige stylingen. Menn som er for strigla blir fort kjedelig, men det er viktig å ikke se ut som en boms.

– Jeg har plukket ut plagg som er typisk på menn i København. Solbrillene er runde slik Depp liker dem. Det er ingen logo på klærne - jeg foretrekker tynnslitte t-skjorter i grånyanser, sort eller hvitt.

Elisa Røtterud, moteredaktør i Cosmopolitan:

Elisa har som mange andre kvinner i verden lagt sin elsk på «Drive»-skuespilleren Ryan Gosling.

– Ryan Gosling har en kul stil. Han er både gatesmart og supermaskulin. I tillegg har blogget gode vibrasjoner fra Øst-Afrika til nettstedet Huffinton Post, og det gir han en stor stjerne hos meg. Jeg elsker Afrika!

– Jeg har plukket ut plagg som drømmemannen kunne hatt på seg en solskinnsdag i Soho i New York. Jeansen er selvsagt superamericana og med bikerjakken fra norske Mardou & Dean, får han hipsterkudos. Legg merke til armbåndene. De har han kanskje kjøpt i Uganda? Kjekt med attributter på armen med historie.

LES OGSÅ: Sjekk Ryan Goslings stilforvandling

LES OGSÅ: Slik får du stilen til sjarmøren Pharrell Williams

LES OGSÅ: Slik får du stilen til David Beckham

Hvordan var din opplevelse i dag?