Jennifer Aniston: Håret mitt ble ødelagt av extentions

Da hun lot de lange lokkene falle tidligere i år, ble boben en umiddelbar hit. Men den nye frisyren til Jennifer Aniston (42) var langt fra frivillig.

Camilla Bjørn
Publisert:

Superstjernen, kjent for sine mange trendsettende frisyrer, fikk mye skryt i motepressen da hun avduket en ny, kort look under en pressekonferanse i Madrid i februar.

Like etter gikk filmstjernens mangeårige hårstylist Chris McMillan ut i magasinet Allure og fortalte at bakgrunnen for klippen var å unngå den jålete Hollywood-frue-stilen.

- Jeg er forelsket i boben igjen. (…) Det er en sexy look. Det er så mange lange, lag på lag-frisyrer i Hollywood – og ikke misforstå, jeg elsker den stilen. Men det passer best til Beverly Hills-husfruene, sa McMillian.

I den nye utgaven av motebladet In Style legger imidlertid Aniston kortene på bordet.

- Den virkelige årsaken til at jeg klippet håret mitt? Håret mitt var iferd med å tynnes ut av alle hair extentionsene. Det begynte å se kunstig ut, sier Jennifer.

Det er ingen nyhet at stjernenes hyppige bruk av løshår tærer på det ekte håret. Stadig dukker det opp skrekkbilder av kjendisers slitte og korte «ekte» hår.

For ikke bare bare tynnes manken ut av pålimt løshår, man risikerer å miste små hårområder.

Les også:Slik unngår du exentions-tabbene

Blant de som har opplevd dette de siste årene er exention-fans som Britney Spears, Victoria Beckham og Paris Hilton.

Når det kommer til Jennifers manke viser et kjapt bildesøk skuespillerinnen på filminnspilling og premierer med langt hår, flere ganger iløpet av året. Så det ser ikke ut til at hun slipper unna løshåret med det første.

Publisert:

Finn mer innhold om: