Fem ting du må vite om årets Victoria’s Secret-show

IKKE MED LENGER: Jourdan Dunn blir ikke å se i årets show, selv om hun var blant de mest profilerte i fjorårets. Foto: Getty Images

Avsløring av nye favorittengler, Rihanna avlyser showet og eks-engel bråker i sosiale medier. Her er fem ting du trenger å vite om årets engleshow.

Line Blokhus
Publisert:

Victoria's Secrets årlige moteshow er en av moteårets største begivenheter - og MinMote følger ikke akkurat mindre med nå som giganten skal åpne butikker i Oslo.

Les også: Den tragiske historien bak undertøygiganten Victoria's Secret

I år har undertøysgiganten sikret seg flere nye kjendismodeller til showet - men det er ikke bare glitter og glamour i kulissene. Én ting er at årets artist har trukket seg - i tillegg har eks-engel Jourdan Dunn lagt ut en frekk tweet om sin tidligere arbeidsgiver.

Les også: Slik kan Oslo-butikkene bli.

Faktisk har det skjedd så mye på VS-fronten i det siste at det er vanskelig å henge med i svingene. Derfor har MinMote oppsummert alt du må vite om det kommende showet i fem punkter:

1. Gigi og Kendall blir engler

BFF-GOALS: Kendall Jenner og Gigi Hadid vil gå nedover catwalken under årets Victoria's Secret-show. Det blir slett ikke første gang de går sammen på en motevisning. Her er venninnene avbildet i forbindelse med Balmain X H&M-lanseringen i New York. Foto: Getty Images

Tidligere denne uken ble det kjent at Gigi Hadid (20) har kapret modellbransjen drømmejobb med stor D, og blir en del av den ettertraktede Victoria’s Secret-squaden. Som om ikke det var nok, røpet Kendall Jenner (20) tirsdag at hun vil slå følge med bestevenninnen nedover catwalken - enda hun prioriterte Chanel foran samme jobb i fjor.

Kopier bestevenninnenes stil: Kle deg i beige fra topp til tå

Victoria’s Secret postet Gigis reaksjon på den gode nyheten på sin Twitter-konto (se den lykkelige reaksjonen lenger ned). Supermodellen jublet og klarte ikke holde tårene tilbake, og på Instagram skrev den ferske engelen at «Alle som har vokst opp med meg vet at jeg har drømt om å være med i dette showet for alltid».

NYHETER

Norske Frida (19) er modell for Victoria's Secret

Nest yngstemann i Kardashian-klanen fikk den gode nyheten tirsdag – på sin egen 20-årsdag. «Den beste bursdagsgaven EVER! Det har alltid vært en av mine største drømmer å gå på denne catwalken», skrev Kendall i en Instagram-post og avsluttet med «oh, og jeg får gjøre det sammen med min beste venn».

Her snakker vi «BFF-goals» på et helt nytt nivå!

2. Rihanna har trukket seg

AVLYSER: Rihanna skulle egentlig delta under årets visning, men vil ikke dukke opp likevel. I 2012 sang superstjernen - og spradet nedover catwalken iført minimale antrekk. Foto: Getty Images

For noen uker siden avslørte Victoria’s Secret at Rihanna, Selena Gomez og The Weeknd vil stå for de musikalske innslagene under årets show – men nå har Riri rett og slett avlyst hele opptredenen, skriver People.

Les også: Norske Anette styler Rihanna og Kanye West

Rihanna, som også sto på scenen under Victoria’s Secret-showet i 2012, vil bli erstattet av Ellie Goulding.

Ifølge People er årsaken til at Rihanna avlyser motevisningen at hun er nødt til å arbeide med å ferdigstille sitt nye album.

3. Lily Aldridge skal ha million-BHen

FIREWORKS FANTASY BRA: Supermodellen Lily Aldridge vil vise frem luksus-BHen under årets show. Her er Victoria's Secret-engelen iført det glitrende plagget. Foto: AFP

Årets masterpiece, den såkalte «Fantasy»-BHen, vil i år bæres av veteran Lily Aldridge (29). Undertøymerket har allerede publisert bilder av supermodellen iført luksus-BHen – som har en prislapp på svimlende 2 millioner dollar, eller drøye 17 millioner kroner!

BITTER? Jourdan Dunn var en del av stjernelaget til Victoria's Secret fra 2012 til 2014. Her er supermodellen avbildet under fjorårets show i London. Foto: Getty Images

Les også: Seks høydepunkter fra New York Fashion Week

Det luksuriøse plagget er dekorert med mer enn 6500 glitrende stener, og det skal ha tatt hele 685 arbeidstimer å lage den.

4. Eks-engel med Twitter-diss

Jourdan Dunn (25), som har vært en del av det sexy moteshowet siden 2012, vil ikke delta under årets visning – og det er noe hun slett ikke er lei seg over. Eller er det nettopp det hun er?

På Twitter skrev nemlig eks-engelen at hun er glad for å ikke være med på «BS»-showet (altså forkortelsen for bullshit) nå som Rihanna heller ikke skal delta:

«Feeling soo much better about not doing BS …sorry I mean VS now that Rihanna isn’t doing it also»

Kort tid etter at hun postet tweeten, angret hun seg og slettet hele innlegget.

Vi kommer i alle fall til å savne deg, Jourdan!

Fikk du med deg? Jourdan Dunn må bruke parykk

5. Showet er allerede neste uke

SPILLES INN FØR: Undertøy-showet er allerede neste uke, men vises ikke på TV før i desember. Foto: Getty Images

Trodde du visningen var direktesendt? Sannsynligvis har du ikke engang tenkt over dette, men visningen blir faktisk filmet en måned før den blir vist på TV i USA (og streamet over hele verden).

Dermed er det heller ikke så overraskende at alle nyhetene om showet kommer en uke før motevisningen faktisk går av stabelen. Årets show vil bli vist på den amerikanske TV-kanalen CBS 8. desember.

Publisert:

Finn mer innhold om: