Sonia Rykiel ny gjestedesigner for H&M

H&M fortsetter sitt suksessfulle samarbeid med store designere, og avslører nå at den franske designeren Sonia Rykiel skal designe en egen kolleksjon for H&M, som kommer i butikk allerede i desember og i februar til neste år.

Mari Glans
Publisert:

H&M fortsetter sitt suksessfulle samarbeid med store designere, og avslører nå at den franske designeren Sonia Rykiel skal designe en egen kolleksjon for H&M, som kommer i butikk allerede i desember og i februar til neste år.

Den mye omtalte gjestekolleksjonen fra Jimmy Choo har enda ikke kommet i H&Ms butikker før en ny stjernedesigner blir annonsert. Sonia Rykiel er kjent for å være «Dronningen av strikk», og representerer det særegne og moderne ved parisisk mote.

Sonia Rykiel skal designe to kolleksjoner for den svenske kjeden, og dette er første gang at H&M samarbeider med en gjestedesigner om en egen undertøyskolleksjon. Sonia Rykiel har designet eksklusivt undertøy med tilhørende tilbehør for kvinner. Denne kolleksjonen blir sluppet 5. desember i år, og vil også være tilgjengelig i Sonia Rykiels egne butikker rundt om i verden.

- Dette er en moderne og helt ny type undertøyskolleksjon, og når vi begynte å jobbe med Rykiel om den, klarte vi ikke å stoppe. Den er et nydelig høydepunkt i vår hovedkolleksjon, sier H&M's kreative rådgiver Margareta van den Bosch i en pressemelding.

Jimmy Choos kolleksjon for H&M kommer snart i butikkene.Les mer her!

Egen signaturstil

Den andre kolleksjonen vil være en kolleksjon i strikk for kvinner og jenter i alderen 1,5 til 8 år. Kolleksjonen kommer med lekent tilbehør, som Sonia Rykiel også er kjent for. Denne kolleksjonen kommer i kun 250 utvalgte butikker den 20. februar til neste år.

H&M har hatt stor suksess med sine designsamarbeider tidligere, og alt tyder på at den svenske kleskjeden har truffet blink atter en gang med valget av den populære franske designeren til sin neste gjestekolleksjon.

- Sonia Rykiel er et ekte moteikon som oppfant en signaturstil knyttet til femininitet og Parisian chic med et moderne preg, i tillegg til funksjonelle, komfortable og anvendelige plagg. Hun har en holdning som inspirerer beundring blant kvinner i alle aldre rundt om i verden, sier H&M's Margareta van den Bosch.

Stjernene digger H&Ms designkolleksjoner.Se bildene her!

Relevante artikler videre:

Flere gode tips om høstmoten! Sjekk ut minMotes nye høstserie!

Tips fra en supermodell! -Mote trenger ikke være komplisert!

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her

Publisert:

Finn mer innhold om: