Victoria's Secret søker ansatte til Oslo-butikker

SPEKTAKULÆRT: Alessandra Ambrosio leder VS-modellene ut på catwalken etter fjorårets ville undertøysshow. I år er det Rihanna som skal opptre på catwalken. Foto: Getty Images

Den populære undertøyskjeden har utlyst seks stillinger til to butikker sentralt i Oslo.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
IKONISK: Victoria's Secret-showet regnes blant de villeste moteshowene hvert år. Her er «VS-engel» Doutzen Kroes på catwalken under fjorårets show. Foto: Getty Images

Etter det MinMote erfarer skal den populære undertøyskjeden åpne to butikker i Oslo sentrum før jul - den ene i handlegaten Karl Johan og den andre på kjøpesenteret Oslo City.

På hjemmesidene til NAV har det blitt utlyst seks stillinger - tre til hver butikk. Det ser ut til at det er Victoria's Secret Beauty & Accessories som først skal åpne i hovedstaden. Her får man tak i skjønnhetsprodukter som sminke, hårprodukter og parfyme, men også et lite utvalg klær fra underlinjen PINK.

MinMote har vært i kontakt med ledelsen på Oslo City og DnB, men har ikke lyktes i å få en kommentar.

Den amerikanske kjeden er kjent for å tilby råsexy undertøy i sukkersøte farger og mønstre, og er nærmest blitt en institusjon for shoppeglade jenter verden over.

MOTE

Derfor sa Cara og Kendall nei til Victoria's Secret

Populært show

Hvert år holder kjeden et ellevilt undertøysshow hvor det verken spares på supermodeller eller superstjerner. Showet har vært en årlig begivenhet siden 1995, og å bli booket til å gå på catwalken her regnes som en av de mest prestisjefulle oppdragene en modell kan få.

MILLION-BH: Adriana Lima og Alessandra Ambrosio fikk det ærefulle oppdraget å bære fantasti-BH-ene under Victoria's Secret Fashion Show 2014. Foto: Getty Images

Merket har sitt eget spesialteam av modeller som kalles for «The Angeles», hvor Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss og Doutzen Kroes er blant nøkkelpersonene.

Flere av modellene har tidligere uttalt at de er lei av bilderetusjering. Les hvorfor her!

Hvert år får en av modellene æren av å bære kolleksjonens mest eksklusive plagg. I fjor var det Lima og Ambrosio som var de nøye utvalgte. Jentene bar hver sin «fantasy bra» med en prislapp på 30 millioner kroner til sammen.
Undertøyssettene er ofte laget av rubiner, diamanter og safirer og satt sammen av 18 karat gull. Ifølge The Independent skal det ha tatt 1380 timer med håndverk for å lage fjorårets BH-er.

Sjekk MinMotes ultimate undertøysguide her:

Publisert:

Finn mer innhold om: